Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Muistutuskutsu, Ääniä Suomesta/Tampere

Ääniä Suomesta-kampanjakeskus

Muistutuskutsu, Ääniä Suomesta/Tampere

Kutsu.
Julkaistu: 19.05.2014 klo 09:28
Julkaisija: Ääniä Suomesta-kampanjakeskus

Aika              Torstai 22.5.2014 klo 10.00-11.00

Paikka          Suomalainen klubi, Puutarhakatu 13, Tampere

ARVOISA VASTAANOTTAJA 

Palkansaajaliikkeen Ääniä Suomesta kampajan eurovaalitutkimuksen valtakunnalliset tulokset julkaistiin maanantaina 5.5. Kiertueemme on Tampereella 22.-23.5. ja olet lämpimästi tervetullut kanssamme aamukahville kuulemaan, mitä  palkansaajat ajattelevat Euroopan unionin päätöksenteosta Pirkanmaalla, millaisia teemoja he pitävät tärkeinä ja miten he ennen kaikkea aikovat äänestää tulevissa eurovaaleissa.

Tilaisuuden avaa klo 10.00 toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n pääsihteeri Leila Kostiainen, joka kertoo, mistä yhteisessä kampanjassa on kyse, n.10.15 kampanjakoordinaattorimme Merja Lehmussaari esittelee Ääniä Suomesta – kampanjan tilaaman tutkimuksen tuloksia Pirkanmaan näkökulmasta ja tilaisuuden päättää n.10.45 Tampereenn tapahtumavastaava Teuvo Pernu SAK:sta.

Ääniä Suomesta – kampanjoi Jungend-torilla 22.-23.5.2014 . Lehdistötilaisuuden jälkeen teillä on mahdollisuus tutustua kampanjaan teltalla ja tulla kuuntelemaan 11.00 alkavaa paneelikeskustelua, jossa mukana ovat eurovaaliehdokkaista mm. Miapetra Kumpula-Natri (sd.), Pia Kauma (kok.), Oras Tynkkynen (vihr.), Erno Välimäki (vas.), Sakari Puisto (PS) ja Mikael Pentikäinen (kesk.).

Pyytäisimme ilmoittautumaan tilaisuuteemme 21.5.2014 mennessä osoitteeseen eva.fager@sak.fi.

Tervetuloa! www.aaniasuomesta.fi 

Lisätietoja 

Hanna Kuntsi                                         

Kampanjapäällikkö                                

050 3100 676                                        

hanna.kuntsi@pam.fi       

Palkansaajajärjestöt ovat käynnistäneet yhteisen eurovaalikampanjan, jonka tavoitteena on tuoda esiin Euroopan parlamentin merkitys suomalaiselle työlle ja työntekijöille sekä kannustaa jäsenistöä äänestämään Eurovaaleissa.

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs