Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » MTV liittyy Palvelualojen Työnantajat PALTA:n jäseneksi

MTV Oy

MTV liittyy Palvelualojen Työnantajat PALTA:n jäseneksi

Tiedote.
Julkaistu: 22.12.2015 klo 10:00
Julkaisija: MTV Oy

 MTV liittyy vuoden 2016 alusta Palvelualojen Työnantajat PALTA:an. Tähän asti MTV on kuulunut Viestinnän keskusliittoon (VKL).

”Meille on tärkeää, että edunvalvontajärjestö, johon kuulumme, on omassa toiminnassaan ketterä ja uudistuskykyinen. Oma toimintaympäristömme uudistuu nopeasti ja meidän on kyettävä vastaamaan siihen  – tavoitteena tietenkin suomalaisten palveleminen parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi PALTA toimintaympäristönä tuntuu meille oikealta”, sanoo vuoden vaihteessa MTV:n varatoimitusjohtajaksi siirtyvä Jani Koskinen.

”PALTA on keskittynyt paitsi MTV:n myös koko mediatoimialan kannalta kiinnostaviin ja ratkaiseviin asioihin: uuden rakentamiseen, kuluttajiin ja jakeluun. PALTA:lla on viestintä- ja informaatioalan vahvaa osaamista sekä MTV:lle tärkeitä yhteistyökumppaneita, kuten Yle, teleoperaattorit ja markkinointiviestinnän yritykset. Tämä viitekehys on MTV:lle luonteva. Haluamme olla jäseniä työnantajajärjestössä, joka on pitkällä uuden rakentamisessa ja kehityksen tukemisessa”, Koskinen jatkaa.

PALTA:ssa toivotetaan MTV tervetulleeksi.

”Informaatio ja viestintä on yksi päätoimialoistamme, ja MTV:n mukaan tuleminen vahvistaa tätä sektoria. Haluamme olla uuden työn edelläkävijä ja uudistaa sekä työmarkkinoita että jäsenpalveluitamme. Toimintamme lähtökohtana on jäsenyritysten kilpailukyvyn vahvistaminen. Uskon, että se on tehnyt meistä houkuttelevan toimijan myös MTV:n näkökulmasta. Odotan kovasti yhteistyömme käynnistymistä”, sanoo PALTA:n toimitusjohtaja Riitta Varpe

Lisätietoja:

MTV:n toimitusjohtaja (vt.), strategia- ja talousjohtaja Jani Koskinen, p. 040 508 3749

PALTA:n toimitusjohtaja Riitta Varpe, p.  040 534 5353

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs