Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » MPS-Yhtiöt ja Prewise yhdistyvät

MPS-Yhtiöt

MPS-Yhtiöt ja Prewise yhdistyvät

Tiedote.
Julkaistu: 20.08.2012 klo 10:00
Julkaisija: MPS-Yhtiöt

Mediatiedote 20.08.2012

MPS-Yhtiöt ja Prewise yhdistyvät

MPS-Yhtiöt Oy hankkii osake-enemmistön verkkokoulutuspalveluja yrityksille tarjoavasta Prewise Oy:stä ja muutoksen myötä Prewisestä tulee MPS-Yhtiöt Oy:n tytäryhtiö.

MPS:n ja Prewisen yhdistyminen synnyttää markkinoille ainutlaatuisen asiantuntijakokonaisuuden henkilöstölähtöiseen liiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen. Yhtiöryhmä palvelee asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti johtamisen ja muutoksen haasteissa sekä henkilöstön arvioinnissa ja kehittämisessä.

”MPS vahvistuu digitaalisten kanavien huippuosaamisella ja sisällöntuotannolla. Muutos vahvistaa ja tukee kaikkien MPS-konsernin yhtiöiden asemaa yhdessä ja yksittäisinä markkinajohtajina omilla aloillaan. Paikallisen toiminnan lisäksi kansainvälinen toiminta vahvistuu merkittävästi”, sanoo MPS-Yhtiöiden toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja  Marcus Herold. ”Prewise on luonteva osa kasvustrategiaamme, joka tähtää ylivoimaiseen kokonaispalveluun henkilöstöresurssien hallinnassa ja kehittämisessä. Erityistä hyötyä digitaalisen toimintaympäristön osaamisesta on kansainvälisille asiakkaillemme.”

”Molemmista yhtiöistä löytyy vahvaa osaamista, joka tuo erinomaista lisäarvoa asiakkaiden muutoksen hallintaan. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa osaamisten ja kyvykkyyksien kehittäjänä ja autamme heitä tunnistamaan ihmisten vahvuudet ja oikeat pelipaikat.

Olemme nopeasti tunnistaneet kiinnostavimmiksi kehityskohteiksi yhteisen muutoksen hallintaa tukevan tarjoaman rakentamisen, palvelun laajennukset nykyisille asiakkaillemme sekä rekrytointi- ja valmennuspalveluiden kehittämisen Suomessa ja kansainvälisesti”, sanoo Marcus Herold.

”Prewisen asema vahvistuu alueilla, joissa aiemmin olemme toimineet pääosin kumppanien avulla. Prewisen palvelutarjonta täydentyy MPS:n konsultointiosaamisella, coaching-palveluilla ja esimiesvalmennuksella, mikä tukee mahdollisuuksia päästä asiakkaiden muutosten suunnittelijaksi laajemmalti ja tuottaa kokonaisvaltaisesti suuremman osuuden asiakkaan tarvitsemasta tuesta”, sanoo Prewisen hallituksen puheenjohtaja Iiro Pohjanoksa.

Prewisen palveluksessa on noin 70 asiantuntijaa. Yhdistymisen jälkeen MPS-konsernin henkilöstö kasvaa noin 200 henkeen. Prewise Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Timo Raaska. Prewise jatkaa liiketoimintaansa omalla brändillään osana MPS-konsernia. Prewisen pääomistajat Timo Raaska ja Iiro Pohjanoksa tulevat järjestelyn myötä MPS-Yhtiöt Oy:n osakkaiksi ja Pohjanoksa toimii jatkossa myös MPS-Yhtiöt Oy:n hallituksessa.

Lisätietoja

MPS-Yhtiöt Oy, Marcus Herold, toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja, Senior Partner
puh. +358 400 666 663, marcus.herold@mps.fi

Prewise Oy, Iiro Pohjanoksa, hallituksen puheenjohtaja, Senior Consultant, Senior Partner
puh. +358 500 827 384, iiro.pohjanoksa@prewise.fi

 

Liitetiedostot

MPS-Yhtiöt lyhyesti

MPS on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. 37 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Suomessa yhtiöitämme ovat MPS Finland Consulting Oy, MPS Executive Search Oy sekä Prewise Oy. Baltiassa, Venäjällä ja Kiinassa toimivat MPS-yhtiöt sekä kansainväliset verkostomme EXS International ja Career Star varmistavat asiakkaan tarpeisiin vastaamisen niin Suomessa kuin ulkomailla. www.mps.fi, www.mpsglobe.com

 

Prewise lyhyesti 

Prewise on osaamisen kehittämisen ja muutoksen jalkauttamisen asiantuntijayritys. Prewise suunnittelee ja toteuttaa verkkoratkaisuja liiketoiminnan muutosten läpiviemiseen, myynnin ja asiakkuuden tukeen sekä osaamisen kehittämiseen digitaalisissa kanavissa. Prewise on b to b -verkkokoulutusalan markkinajohtaja Suomessa. Ryhmän pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Muut toimipisteet ovat Ruotsissa, Liettuassa, Kiinassa ja Thaimaassa. Vuoden 2011 liikevaihto oli 4,9 M€ ja henkilöstömäärä 70 henkilöä. www.prewise.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs