Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Monkey-projektissa innovatiivista alueemme kehittämistyötä

Turun ammattikorkeakoulu

Monkey-projektissa innovatiivista alueemme kehittämistyötä

Tiedote.
Julkaistu: 03.09.2013 klo 13:04
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Hyvinvoinnille monet mahdollisuudet

Monialainen kehittämisprojekti Monkey käynnistyy

Monkey on innovatiivista kehittämistyötä yhteistyössä yritysten, yhteisöjen sekä Turun ammattikorkeakoulun Hyvinvointipalvelut-tulosalueen opiskelijoiden kesken. Opiskelijat toteuttavat toimeksiantona tilaajan määrittelemän projektin. Tilaaja saa käyttöönsä monialaisen opiskelijatiimin energian ja uusia näkökulmia.

 

Monkey-kehittämisprojekti toteutetaan työelämästä saatuna toimeksiantona 5.9.–6.11.2013 noin 20 opiskelijan ryhmissä. Tämän syksyn projektien sisältöinä ovat esimerkiksi monenlaisten asiakas- ja työyhteisöjen hyvinvoinnin edistäminen, markkinointi ja palveluprosessien kehittäminen.

Projektiryhmään kuuluu opiskelijoita fysioterapian, kauneudenhoitoalan, mainonnan, mediatuotannon, palvelujen tuottamisen ja johtamisen, sosiaalialan ja toimintaterapian koulutusohjelmista. Jokaisella ryhmällä on opettajavalmentaja ja opiskelijatuutori.

 

Monkey mahdollistaa

Monkey-projekti tarjoaa monialaisen, innovatiivisen tiimin, joka tuottaa uusia ratkaisuja esimerkiksi palveluprosessien kehittämiseen, markkinointiin ja henkilöstön hyvinvointiin, palveluketjun kokonaisuuden hallintaan tai muuhun kehittämiskohteeseen.

Yhteistyö opiskelijatiimin kanssa on osoittautunut monelle aikaisemmalle toimeksiantajalle antoisaksi, uudeksi näkökulmaksi.

Monkey kehittää

 Monkeyssä toimitaan monialaisissa verkostoissa ja perehdytään projektityöskentelyn maailmaan, kehitetään palveluprosesseja, itsensä johtamisen ja ihmisten johtamisen taitoja.

 

 

Lisätiedot:

Tuija Suominen-Romberg, projektipäällikkö,

p. 050 5985451

tuija.suominen-romberg@turkuamk.fi

 

Marjut Putkinen, koulutusjohtaja,

p. 050 598 5484,

marjut.putkinen@turkuamk.fi

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs