Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Miten varmistat eettisten toimintaohjeiden toteutumisen yrityksesi arjessa?

MPS Prewise

Miten varmistat eettisten toimintaohjeiden toteutumisen yrityksesi arjessa?

Kutsu.
Julkaistu: 17.10.2014 klo 09:33
Julkaisija: MPS Prewise

 
Eettinen ja vastuullinen liiketoiminta ja erityisesti sen puute ylittää median huomiokynnyksen helposti. On kyseessä sitten lahjus- tai kartelliepäilyt tai muut toimintaohjeiston rikkomukset, seuraamukset voivat olla merkittäviä taloudellisesti, yrityksen maineen saaman kolhusta puhumattakaan.

Yritysjohdossa tarvitaan toimivia keinoja tuoda etiikka ja compliance-ajattelu (vaatimuksenmukaisuus) osaksi organisaation kulttuuria ja jokaisen työntekijän toimintaa.

Tervetuloa aamiaistilaisuuteemme 23.10.2014 kuulemaan mitä liikejuridiikkaan erikoistuneen Fondia Oy:n Ilona Pilkama-Paajasen mielestä kattavissa eettisissä ohjesäännöissä ja liiketapaperiaatteissa tulee vähintään ottaa huomioon.

Kerromme myös konkreettisten esimerkkien kautta, miten eettisistä asioista ja toimintaohjeista voidaan viestiä motivoivasti ja yhdenmukaisesti globaaleillekin organisaatioille. Monipuoliset verkkoratkaisut mahdollistavat yhtenäisen viestin lisäksi osaamisen seurannan, suoritusten rekisteröinnin ja tarvittavan raportoinnin.

 
Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan tästä >>

Tilaisuus on maksuton.

Aika:
 torstai 23.10.2014 klo 8.30–10.30. 
Aamiaista tarjolla 8.30 alkaen, ohjelma alkaa 8.45. 
 
Paikka: MPS-Yhtiöt, Paciuksenkatu 27, 4. kerros, 00271 Helsinki
 
 

MPS Prewise lyhyesti

MPS Prewise on johtamisen kehittämisen ja valmennuksen erikoisosaaja sekä digitaalisen oppimisen ja muutoksenhallinnan markkinajohtaja.

MPS Prewise on Suomen vahvin monimuotovalmennuksen (blended learning) asiantuntija, joka yhdistää konsultoinnin, lähivalmennuksen ja verkkokoulutuksen yhdeksi kokonaisuudeksi. MPS Prewise suunnittelee ja toteuttaa verkkoratkaisuja liiketoiminnan muutosten läpiviemiseen, myynnin ja asiakkuuden tukeen sekä osaamisen kehittämiseen digitaalisissa kanavissa. MPS Prewise on osa MPS-Yhtiöitä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs