Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Mediradix laajentaa Itä-Suomeen

Mediradix laajentaa Itä-Suomeen

Tiedote.
Julkaistu: 14.10.2014 klo 10:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

TIEDOTE                                                                                                                                    14.10.2014 

Lääkäreitä ja hammaslääkäreitä terveydenhuoltoalalle välittävä Mediradix hakee nyt vahvaa jalansijaa Itä-Suomen markkinoilta. Kuopioon on palkattu myyntipäälliköksi Janne Mertanen. 

Janne Mertanen siirtyi Mediradixille Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan pääsihteerin paikalta.

– Ylioppilaskunnassa minulla oli kuusi vuotta aikaa verkostoitua Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan yrityksien ja opiskelijoiden kanssa. Vaikka olenkin itse saanut kaupallisen koulutuksen, minulla on hyvä näkemys siitä, millaisia tarpeita ja toiveita lääketieteellisestä valmistuvilla on. Ja toisaalta tunnen terveydenhuoltoalan toimijoita laajalti, tuore myyntipäällikkö sanoo.

– Janne Mertasella on vahvaa osaamista julkiselta sektorilta ja myös yrittäjätausta. Hänellä on verrattoman laajat verkostot, joita hän pystyy tässä työssä hyödyntämään, ja kyky luoda myös uusia verkostoja, kertoo Mediradixin toimitusjohtaja Piia Savolainen.

Kuopioon laajentaminen tukee Mediradixin tulevaisuuden kasvustrategiaa.

– Meillä on Itä-Suomessa pitkään jatkuneita hyviä asiakkuuksia, mutta niiden hoitaminen Turusta käsin on ollut haastavaa. Nyt haluamme palvella nykyisiä asiakkaita entistä paremmin ja paikallisin voimin sekä tietysti hakea myös potentiaalisia uusia asiakkaita, Savolainen kertoo.

Korkea asiakastyytyväisyys

– On hienoa lähteä kasvattamaan markkina-asemaa ja tunnettuutta tällä alueella. Tavoitteena on saada vahva jalansija terveydenhuoltoalan henkilöstöpalveluissa myös täällä Itä-Suomessa, toteaa Mertanen.

Mediradix on erikoistunut pitkiin työsopimuksiin ja kattavaan tukipalveluun. Asiakkaat ovat olleet erityisen tyytyväisiä Mediradixin välittämiin työntekijöihin ja palveluihin. Työntekijöiden hyvinvointi puolestaan on ollut korkeampi kuin suomalaisyrityksissä keskimäärin (Työeläkevakuutusyhtiö Elo, helmikuu 2014). 

– Meidät tunnetaan pienenä ja ketteränä toimijana, joka pystyy vastamaan joustavasti asiakkaiden tarpeisiin. Olemme saavuttaneet kaikissa asiakaskyselyissä huippupisteet, lääkärit viihtyvät meillä ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Viiden vuoden päästä olemme myös Itä-Suomessa hyvin tunnettu, luotettava ja paikallinen kumppani, visioi Savolainen.

– Emme ainoastaan välitä työntekijöitä, vaan me myös välitämme työntekijöistämme ja asiakkaistamme. Kaikki alkaa vasta siitä, kun työntekijä ja työ löytävät toisensa. Sen jälkeen tarjoamme työntekijälle tukea ja koulutusta sekä kuuntelemme

herkällä korvalla työnantajapuolen toiveita ja kokemuksia, toteaa Mertanen.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Toimitusjohtaja Piia Savolainen, p. 0400 258 039 tai piia.savolainen@mediradix.fi

Myyntipäällikkö Janne Mertanen, p. 050 547 1556 tai janne.mertanen@mediradix.fi

 

 

 

Liitetiedostot

Mediradix Oy on vuonna 2003 perustettu, valtakunnallisesti toimiva terveydenhuoltoalan ammattilaisten henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa lääkäreille, erikoislääkäreille ja hammaslääkäreille mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä eri puolilla Suomea. Asiakaskuntaamme kuuluvat sekä julkinen että yksityissektori, joissa toimimme terveyskeskusten, yksityisasemien, sairaaloiden ja työterveyshuollon yhteistyökumppanina. Mediradix on osa kansainvälistä Empresaria Group plc -konsernia.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs