Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Medifamilia osaksi Coronarian kuntoutustoimintaa

Coronaria

Medifamilia osaksi Coronarian kuntoutustoimintaa

Tiedote.
Julkaistu: 14.01.2016 klo 08:30
Julkaisija: Coronaria

Coronaria Hoitoketju Oy:n vuoden toinen yrityskauppa tapahtui jo 4.1.2016 sen ostaessa enemmistön Medifamilia Oy:n osakekannasta. Oston myötä Coronarian tarjoamat kuntoutus- ja terapiapalvelut monipuolistuvat kautta Suomen. Coronarian toiminta on merkittävästi laajentunut viime vuosina ja haastavasta taloustilanteesta huolimatta konsernin liikevaihto jopa tuplaantui vuonna 2015 edelliseen vuoteen nähden.

Medifamilia Oy on moniammatillinen kuntoutuspalveluiden tuottaja, joka on toiminut Oulussa vuodesta 2006 ja Tampereella vuodesta 2010. Medifamilia tuottaa Kelan valtakunnallisia sopeutumisvalmennuskursseja, neuropsykiatrista LAKU-perhekuntoutusta sekä avoterapioita. Lisäksi Medifamilia on tuottanut lastenpsykiatrisia palveluita sairaaloille ja kunnille eri puolille maata. Vuonna 2016 käynnistyvät Kelan valtakunnalliset yksilölliset kuntoutusjaksot aikuisille ja lapsille.

Coronaria Kuntoutus Oy aloitti alkuvuodesta 2015, jota vahvistettiin sittemmin Coronaria Terameren osake-enemmistön ostolla. Tuleva yhteistyö kaikkien kuntoutusyhtiöiden välillä tulee tuomaan tuntuvaa hyötyä asiakkaille kuntoutuspalvelujen monipuolistuessa.

Yrityskaupassa jatkaa kokenut henkilöstö vanhan työnantajan, Medifamilia Oy:n työntekijöinä ja toimitusjohtajana osa-omistaja Tiina Tirkkonen. Medifamilian tiimeissä työskentelee noin 60 ammattilaista. Myös asiakas- ja yhteistyökumppanisopimukset säilyvät sellaisinaan. Näkyvin ilmentymä yrityskaupoilla on Medifamilia Oy:n nimen muuttuminen Coronaria Medifamiliaksi.

 - Olemme hyvin innostuneita alkavasta yhteistyöstä, jonka ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme oman erityisosaamisemme lisäksi Coronarian laajaa terveystoiminnan huippuosaamista, summaa Tiina Tirkkonen, Medifamilia Oy:n toimitusjohtaja.

Vahvasti kotimainen

Coronaria on täysin suomalainen kasvuyritys, jolle on kotimaisuudesta myönnetty Avainlippu-tunnus. Vuonna 2015 Coronaria Hoitoketju Oy:n liikevaihto oli noin 90 M€ ja henkilöstömäärä yli 2000. Yhden Suomen suurimman valtakunnallisesti toimivista terveys- ja hyvinvointipalveluja tuottavan yrityksen vahvuutena on kattava palveluvalikoima, joka nyt myös kuntoutuksen saralla tulee kasvamaan tehtyjen yrityskauppojen myötä. Tavoitteena on saada markkinajohtajuus avokuntoutus -liiketoiminnassa lähitulevaisuudessa.

-  Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyökumppanuudesta laadukkuudestaan tunnetun Medifamilian kanssa kuntoutustoiminnan kehittämisessä, toteaa Coronarian hoivapalveluiden liiketoimintajohtaja Arto Lamberg.

Lisätietoja:

Arto Lamberg
Liiketoimintajohtaja, Coronaria Hoitoketju Oy hoiva- ja kuntoutuspalvelut 
Puh. 050 400 1108          
arto.lamberg@coronaria.fi
www.coronaria.fi

Tiina Tirkkonen
Toimitusjohtaja, Medifamilia Oy                
Puh. 050 315 1601
tiina.tirkkonen@medifamilia.fi
www.medifamilia.fi

 

Coronaria Hoitoketju Oy on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia työllistäen yli 2000 terveys- ja hyvinvointialan ammattilaista. Coronarian palveluihin kuuluvat erilaiset sosiaali- ja terveydenhoitopalvelut, varhaiskasvatuspalvelut, kotihoitopalvelut, kuntoutus ja palveluasuminen eri asiakasryhmille. Coronaria tarjoaa yksittäisiä palveluja tai kokonaisvaltaista kumppanuutta – aina asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Koska Coronarian tuottamat palvelut ovat kotimaisia ja olemme kotimainen yritys, on meille myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs