Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Marko Hyyrynen aloitti VMP Groupin yhteyspäällikkönä

Marko Hyyrynen aloitti VMP Groupin yhteyspäällikkönä

Tiedote.
Julkaistu: 05.03.2013 klo 10:00
Julkaisija: VMP

Marko Hyyrynen on aloittanut VMP Groupin yhteyspäällikkönä Turun toimipisteessä. VMP:lle Hyyrynen siirtyi Lähi-Tapiolasta, jossa hän vastasi yritysmyynnistä.

– Urani alkuaikoina eräs rekrytointikonsultti neuvoi minua, että työpaikkaa kannattaa vaihtaa suunnitelmallisesti 4–5 vuoden välein. Näin olen tehnyt. Olen miettinyt, mille osa-alueelle haluaisin laajentaa osaamistani ja etsinyt sen alan töitä, kertoo Hyyrynen.

– Marko Hyyrynen tuo kokemuksellaan ja persoonallaan tarvittavan osaamistason jo ennestään vahvaan Turun VMP Groupin myyntiorganisaatioon. Työelämän tulevaisuuden muutokset edellyttävät myös meiltä innovatiivisia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan – muun muassa tähän uskon Markon tuovan uusia ja raikkaita näkemyksiä, summaa VMP Groupin myyntijohtaja Vesa Suominen.

 

Myymisessä asiakas pidettävä keskiössä

Myyntitehtävissä Hyyrynen onkin tehnyt näyttävää uraa. Ensin hän kauppasi liikelahjoja Mastermark Oy:n leivissä: ”Se oli myynnin kova koulu”. Silloisen Turun Puhelin Oy:n palkkalistoilla mies omien sanojensa mukaan muun muassa tykitti Turun täyteen laajakaistaa. Sen jälkeen hän siirtyi Nordea Oyj:hin myymään eläkesijoitusratkaisuja ja tutustui lakisääteiseen YEL- ja TYEL-maailmaan. Sitten vuorossa olikin Lähi-Tapiola, jossa Hyyrynen kauppasi yrittäjille vakuutusturvaa: ”Sosiaaliturva on ollut lähellä sydäntäni ja sen avaaminen yrittäjille on ollut mahtavaa”. 

– Henkilöstöpalveluala on minulle uusi aluevaltaus, jossa pääsen hyödyntämään myös vakuutusmaailmassa oppimiani asioita yrittäjien eduksi. Olen tästä tilaisuudesta todella innoissani ja aion opetella bisneksen. Kaikkien näkemysten mukaan henkilöstöpalvelut tulevat kasvamaan tulevien vuosien aikana. Alasta on tullut hovikelpoinen ja vuokrahenkilöstön käyttö yleistyy. Pystymme tarjoamaan motivoituneille osaajille heidän elämäntilanteeseensa ja tarpeeseensa sopivia työmahdollisuuksia.

 

VMP:n arvoihin helppo sitoutua

VMP:ssä Hyyrysen vakuuttivat yrityksen tausta suomalaisena perheyrityksenä sekä itselle läheiset arvot, ennen kaikkea vastuullisuus. Vuokrahenkilöstöä on perinteisesti käytetty tietyillä aloilla paljon toisia enemmän. Hyyrynen näkeekin yhtenä tavoitteenaan yritysasiakkaiden piirin laajentamiseen uusille toimialoille.

Oman roolinsa hän näkee myynnin lisäksi ennen kaikkea tsemppaajana ja hyvän hengen luojana.

– Olen aina ollut tiimipelaaja, joka oman energisyyden kautta kannustaa muita parhaimpiin suorituksiin.

Tällä hetkellä tuoreen yhteyspäällikön liikenevä aika kuluu kuntoilun ja perheen 6- ja 3-vuotiaiden lasten kanssa. Erityisen mieluista ajanvietettä ovat näin talviaikaan hiihto, pulkkailu ja avantouinti sekä ruoanlaitto yhdessä ystävien kanssa.

 

Lisätiedot:

Yhteyspäällikkö: Marko Hyyrynen, VMP Group, p. 040 307 5019, marko.hyyrynen@vmp.fi

Myyntijohtaja: Vesa Suominen, VMP Group, p. 040 307 5011, vesa.suominen@vmp.fi

Liitetiedostot

VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva ja palvelualueverkostoltaan valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni. Ketjun liikevaihto vuonna 2012 oli 87 miljoonaa euroa. VMP tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman yrityksen liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, joihin kuuluvat henkilöstövuokraus- ja rekrytointi-, ulkoistus- ja koulutuspalvelut sekä ulkomaalaisten ammattilaisten välittämiseen erikoistuneet kansainväliset henkilöstöratkaisut. Vuonna 1988 perustettu konserni on suomalaisessa yksityisomistuksessa, ja se haluaa olla mukana kehittämässä työelämän tuottavuutta vastuullisesti kaikilla markkina-alueillaan. VMP Group toimii franchising-periaatteella noin 50 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Konsernilla on ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden välittämiseen erikoistunut toimisto Romaniassa. Vuonna 2012 VMP työllisti lähes 12 000 työntekijää 3 000 asiakasyritykseen. VMP on EK:n alaisen Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n jäsen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs