Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Maaliskuussa on lupa kehua itseään – Minä olen hyvä! -viikko 3.-7.3.2014

Yllätetään yhteiskunta

Maaliskuussa on lupa kehua itseään – Minä olen hyvä! -viikko 3.-7.3.2014

Tiedote.
Julkaistu: 25.02.2014 klo 05:46
Julkaisija: Yllätetään yhteiskunta

Jokainen meistä on hyvä jossain ja jokaisella meistä on oikeus olla ylpeä työstään ja osaamisestaan. Terve itsetunto ja oman osaamisen arvostus ei ole samaa kuin ylimielisyys tai kopeus. Sitä paitsi itsestään puhuminen, varsinkin kun sen tekee julkisesti vaikkapa sosiaalisessa mediassa, tekee hyvää! Maaliskuussa on siis lupa nostaa omaa häntää ja tuoda esiin omia hyviä puoliaan esimiehelle, työkavereille ja tietysti itselleen. Helmikuussa kehuttiin kaveria selän takana, nyt vietetään Minä olen hyvä! -viikkoa 3.-7.3.2014.

 

Minä olen hyvä -teemaviikko on osa Kulkuväline mielekkääseen päivään -kampanjaa. Tämä Yllätetään yhteiskunta -ryhmän käynnistämä kansalaisliike on saanut jo lähes 200 työyhteisöä mukaan parantamaan fiilistä ja yhteishenkeä työpaikoilla ja hyvän fiiliksen virus jatkaa leviämistään!

 

Minä olen hyvä! -viikon tarkoitus on tärkeä ja vakava. Sitä ei kuitenkaan saa toteuttaa liian vakavasti, itsensä kehuminen ja omien hyvien puolien esiin tuominen voi olla myös hauskaa, innovatiivista ja erilaista – sillä nostetaan koko työyhteisön fiilistä.

 

Minä olen hyvä! -viikkoon voi osallistua jokainen, myös työkaverin tai muita työyhteisöjä voi haastaa mukaan kampanjaan. Katsokaa kuka parhaiten nostaa omaa häntäänsä! Kehun tai tarinan siitä kuinka teemaa toteutti voi sitten jakaa Yllätetään yhteiskunta Facebook-sivulla tai Twitterissä.

 

Kulkuväline-kampanja ja sen mukana parempi fiilis ovat levinneet hienosti työpaikoille. Osallistuvien työyhteisöjen jäsenet ovat keskustelleet ja jakaneet kokemuksiaan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Jokainen tarinansa jakanut saa palkinnon.

facebook.com/YllatetaanYhteiskunta

twitter.com/yy_verkosto

mailto:info@devoi.fi

 

 

Lisätietoja: Jari Raitanen, 050 995 4440

info@devoi.fi

Ryhmä ennakkoluulottomia yritysjohtajia perusti Yllätetään yhteiskunta -ryhmän vuonna 2007 synnyttämään uudenlaista public-private-people -yhteistyötä. Yllätetään yhteiskunta -hankkeista pisimmälle on ehtinyt Kohti hiilineutraalia kuntaa eli HINKU, jota tällä hetkellä vetää Suomen Ympäristökeskus. Toinen merkittävä ja tunnettu idea on nuorten työttömyyden ehkäisemiseen pyrkivä Uusien mahdollisuuksien tori. Yllätetään yhteiskunta luo ennakkoluulottomia ja ennen näkemättömiä toimintamalleja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen yritysten ja julkisen sekä kolmannen sektorin yhteistyönä. 

 

Lisätietoja: Jari Raitanen, 050 995 4440

info@devoi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs