Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Maailman parhaiten viihtyvät työntekijät löytyvät Suomesta

Vincit

Maailman parhaiten viihtyvät työntekijät löytyvät Suomesta

Tiedote.
Julkaistu: 20.05.2015 klo 08:00
Julkaisija: Vincit

Suomen paras työpaikka Vincit kehittää työtyytyväisyyttä entisestään HappyOrNotin avulla.

Vuonna 2007 perustettu ohjelmistotalo Vincit on perustettu periaatteella "maanantaisin ei saa harmittaa tulla töihin". Tavoitteena on huomenna tyytyväisemmät työntekijät ja asiakkaat kuin tänään. Työhyvinvointiin panostaminen onkin kannattanut: Vincit on valittu kaksi kertaa Suomen parhaaksi työpaikaksi ja kasvanut kannattavasti koko toimintansa ajan. Jatkuvan kehittämisen apuna Vincit hyödyntää suomalaislähtöistä, nyt jo yli 50 maahan levinnyttä HappyOrNotia.

HappyOrNotin toimitusjohtaja Heikki Väänänen kuvailee ideaa käyttää hymynaamoja asiakastyytyväisyyden kehittämisen ohella myös henkilöstötyytyväisyyden mittaamisessa: "Kaipasin itse aikaisemmassa työssäni globaalissa suuryrityksessä keinoa, jolla fiilikseni työpäivästä saavuttaisi aivan ylimmänkin johdon. Sellaista väylää ei kuitenkaan ollut. HappyOrNot on houkutteleva keino kerätä työntekijöiden mielipiteet anonyymisti jokaisen päivän jälkeen tunnin tarkkuudella. Se on helppo tapa osoittaa, että työntekijöiden viihtyvyydestä oikeasti välitetään."

Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen kertoo esimerkin: "Loppuvuonna Vincitissä huomattiin, että HappyOrNotin tulokset laskivat. Saimme mittauksen ansiosta ajan tasalla olevan signaalin, jota lähdettiin selvittelemään henkilöstön kanssa. Selvisi että esimerkiksi ajanhallinnassa oli haasteita ja projekteihin vaikuttamiseen kaivattiin tukea. Henkilöstölle järjestettiin ajanhallintakoulutusta ja luotiin uusia kanavia myynnin ja kehittäjien välille. Näiden toimenpiteiden jälkeen HappyOrNot-tulokset nousivat selvästi – jopa yli 10 % kahdessa kuukaudessa."

HappyOrNot on toimittanut globaalisti jo yli sadalle henkilöstöjohtamisen edelläkävijälle palvelun työtyytyväisyyden parantamiseen. Muun muassa LinkedInin, Rovion, DHL:n ja Dixon’s Carphonen työntekijät voivat antaa suoraa palautetta johdolle painamalla hymiötä ahkerointinsa päätteeksi. Vincitin tulokset ovat maailman parhaat; työntekijöistä 93 % on ollut tyytyväisiä työpäiviinsä.

Heikki Väänäsen mukaan palvelu sopii kaikille toimialoille: “Oli sitten kyseessä fyysistä työtä tekevät vuorotyöläiset tehdasympäristössä tai softapuolen aivotyöläiset, hymiöillä pääsee käsiksi työntekijöiden tyytyväisyyteen. Haluamme tarjota työntekijöille keinon, jolla he saavat äänensä kuuluviin joka ikinen päivä. Ketutti tai nauratti, nyt esimiehet saavat varmasti tietää sen.”

Lisätietoja:

Vincit Oy
Toimitusjohtaja Mikko Kuitunen
p. 040 589 8316
mikko.kuitunen@vincit.fi

HappyOrNot Oy
Toimitusjohtaja Heikki Väänänen
p. 045 652 3668
heikki.vaananen@happy-or-not.com

Liitetiedostot

---

Vincit on Suomen paras työpaikka 2015. Vuonna 2007 perustettu Vincit on ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 140 asiantuntijaa. Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. www.vincit.fi

HappyOrNot® auttaa eri alojen organisaatioita kehittämään asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyttä. Hymiöihin perustuvaa jatkuvaa seurantaa ja raportointia hyödyntävät useat vähittäiskaupan, terveydenhuollon ja palvelualan tahot. Suomessa vuonna 2009 perustettua palvelua käytetään yli 1 000 yrityksessä yli 50 maassa. www.happy-or-not.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs