Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » LED LENSER I –sarjan teollisuusvalaisimet

Nordic Trail

LED LENSER I –sarjan teollisuusvalaisimet

Tiedote.
Julkaistu: 13.11.2015 klo 10:38
Julkaisija: Nordic Trail

 

Suorituskyvyltään tehokkaat ja käyttöominaisuuksiltaan tarkoituksenmukaiset teollisuusvalaisimet soveltuvat ammattimiehen käteen.

Kaikille I –sarjan valaisimille on ominaista huolellisesti suunnitellut toiminnalliset yksityiskohdat, erinomaiset valaisuominaisuudet sekä valaisimen helppokäyttöisyys. Tunnettua Led Lenser -laatua oleva alumiinirunko on käytössä kestävä. Pinnoitetusta ja karhennetusta rungosta saa hyvän ja pitävän otteen.

Teollisuuden käyttöön suunniteltu Led Lenser industrial-mallisto sisältää 3 erilaista valaisinsarjaa. i6 –sarjan kynävalaisimet,  i7- ja i9 - mallisarjan käsivalaisimet. Mallisarjan sisällä valaisimen perusominaisuudet ovat samat, jokaisessa mallisarjassa on paristokäyttöinen ja ladattava malli. Lisäksi löytyy erilaisin akuin tai varustein olevia malliversiota erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Käyttökytkimestä voit valita tehokkaan yleisvalon tai häikäisemättömän lähityövalon, valokeila voidaan kohdentaa yhdellä kädellä ja säädetty valokeila voidaan myös lukita haluttuun asentoon. Ladattavissa malleissa lataus on vaivatonta. Aseta valaisin lataustelakkaan ja kytke lataustelakka tietokoneen USB-porttiin tai erikseen hankittavaan USB -verkkopistokkeeseen.

i6R on ladattava alumiini runkoinen kynävalaisin. i7 – mallisarjan valaisimet valaisevat 220/25 lm valoteholla Sarjasta löytyy esimerkiksi kahdella akulla oleva i7 DR, käytättäessäsi valaisinta ja voit samanaikaisesti ladata toista akkua. i9 -mallisarja valaisee 400/40 lm valoteholla. i9R Iron mallissa olevan Safety Ytrion Cell -akun latausaika on erittäin lyhyt, vain 2 tuntia.

Tekniset tiedot:  

Oheisesta PDF:stä löytyy tarkemmat mallikohtaiset tiedot.

Suositushinta:

i6R Suositushinta 74,50 € sis. alv 24 %. Heti myynnissä.

i7 Suositushinta 65,00 € sis. alv 24 %. Heti myynnissä.

i7R Suositushinta 89,00 € sis. alv 24 %. Heti myynnissä.

i7 DR Suositushinta 99,00 € sis. alv 24 %. Heti myynnissä.

 

i9 Suositushinta 79,00 € sis. alv 24 %. Myynnissä joulukuu 2015.

i9R  Suositushinta 114,00 € sis. alv 24 %. Myynnissä tammikuu 2016.

i9R Iron Suositushinta 170,00 € sis. alv 24 %. Myynnissä tammikuu 2016.

 

Tuotekuvat: http://www.nordictrail.fi/kuvapankki/led-lenser-isarja.html

Myynti: Teollisuuden tukkuliikkeet. 

Liitetiedostot

Nordic Trail on rovaniemeläinen maahantuontiyritys, joka maahantuo ja markkinoi mm. Led Lenser, Leatherman, UK ja Zippo tuotteita. www.nordictrail.fi

Lisätietoja: myynti@nordictrail.fi tai puhelin 0207 310 431.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs