Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Laserin uudet ulottuvuudet: Cajo Technologies lanseeraa ryhmän uusia sovelluksia syksyn aikana

Cajo Technologies Oy

Laserin uudet ulottuvuudet: Cajo Technologies lanseeraa ryhmän uusia sovelluksia syksyn aikana

Tiedote.
Julkaistu: 27.08.2015 klo 13:23
Julkaisija: Cajo Technologies Oy

Suomen kuumimpien kasvavien startupien top100-listalla toisella sijalla oleva kempeleläinen lasermerkintälaitteisiin erikoistunut Cajo Technologies Oy vain kasvattaa vauhtiaan. Vuonna 2010 perustettu yritys on erikoistunut kehittämään ja jalostamaan laserin käyttöä erilaisten merkintöjen ja värikuvointien tekemisessä lukuisille eri materiaaleille.

 

Läpimurtoja lähes kuukausittain

Cajo Technologies julkaisee uusia tuotteita ja sovelluksia ennennäkemätöntä vauhtia. Erityisesti teollisuusalan yritykset ovat olleet kiitollisia uusien sovellusten nopeasta kehitystahdista. Tänä syksynä odotettavissa on jopa kymmenen uutta sovellusta, joita muut eivät vielä ole pystyneet toteuttamaan. Cajo Technologies on tähän mennessä patentoinut muun muassa ainutlaatuisen ruostumattoman teräksen värimerkinnät mahdollistavan menetelmän. Teknologia pohjautuu perinteiseen laseriin, joka on valjastettu tekemään vielä aiemmin mahdottomaksi koettuja toimintoja. Viimeisimpinä läpimurtoina yritys on julkistanut värimerkinnät anodisoidun alumiinin, kromattujen pintojen ja polymeerin pintaan sekä merkinnät hopeaan. Kaikki merkinnät ja kuvioinnit toteutetaan ilman mitään lisä- tai väriaineita.

 

Räjähdysmäinen kasvu

Cajo Technologies rakentaa parhaillaan uusia toimitiloja Oulun eteläpuolella sijaitsevaan Kempeleeseen.  Toimitusjohtaja Niko Karsikkaan mukaan yritys on saanut viime aikoina runsaasti julkisuutta myös Yhdysvalloissa ilmoitettuaan laajentavansa toimintaansa Euroopasta Louisianan kautta maan muihin osavaltioihin. Yritys rekrytoi parhaillaan myös Ruotsissa. Asiakkaiksi on jo yrityksen alkuvaiheessa saatu suuria nimiä kuten Fiskars, Boliden, Kone, KoneCranes ja SSAB, mikä helpottaa kansainvälistymistä.

Yhtiön tavoitteena on kasvaa merkittäväksi kansainväliseksi toimijaksi. Myynti alkaa Ruotsista tänä vuonna ja laajenee Pohjoismaiden kautta Eurooppaan ja USA:han.

Cajon patentoitu värikuviointiteknologia on ainutkertaista. Menetelmä perustuu lasertyöstämiseen ja tarjoaa ratkaisun ruostumattoman teräksen ja monien muiden materiaalien vapaaseen kuviointiin ja värjäykseen. Lisäksi yhtiö myy teollisuudelle muun muassa tuotantolinjoihin räätälöitäviä merkintäjärjestelmiä ja niihin liittyviä ylläpitopalveluja. Teknologia on erittäin kustannustehokas ja ekologinen, koska siinä ei käytetä lisä- tai väriaineita.

Lisätietoja:

www.cajo.fi

Toimitusjohtaja Niko Karsikas

Cajo Technologies

+358 50 517 6906

niko.karsikas@cajo.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs