Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Lars Midttun IKEA Oy:n maajohtajaksi

IKEA Oy

Lars Midttun IKEA Oy:n maajohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 26.10.2015 klo 08:00
Julkaisija: IKEA Oy

Lars Midttun on nimitetty IKEA Oy:n maajohtajaksi syyskuusta 2015 alkaen. Midttun raportoi IKEA-konsernin aluejohtaja Mike Wardille.

Norjalainen Lars Midttun siirtyy IKEA Oy:n johtoon IKEA Yhdysvaltojen varamaajohtajan paikalta. Midttunilla on takanaan yli 20 vuoden IKEA-ura konsernin eri toiminnoissa. Yhdysvalloissa hän vastasi asiakaspalvelukeskuksesta ja verkkokaupasta sekä kymmenen IKEA-tavaratalon johtamisesta.

IKEA Oy:n maajohtajana Midttun haluaa kuunnella asiakasta entistäkin tarkemmin ja kehittää IKEA-asiakaskokemusta entistä inspiroivammaksi kaikissa kanavissa. Lisäksi tavoitteena on olla Suomen halutuimpien työnantajien joukossa.

– Kuluttajien tapa tehdä ostoksia on muuttunut ja ihmiset ovat tarkempia ajankäytöstään. IKEA tarjoaa inspiroivan asiakaskokemuksen riippumatta siitä, onko asiakas tavaratalossa, verkkokaupassa tai mobiilissa. Jokaisella kanavalla on oma tärkeä tehtävänsä: tavaratalossa voi tunnustella ja kokeilla tuotteita, nettisivuillamme valmistella tavaratalovierailua tai tilata tuotteita, kun taas sosiaalisen median kanavissamme inspiroidutaan kodin sisustamisesta. Prioriteettimme on huolehtia, että palvelu, hinnat ja varastotilanne täsmäävät kanavasta riippumatta 24/7, Midttun kertoo.

Midttun aikoo panostaa IKEA Oy:n houkuttelevuuteen työnantajana. Hän uskoo, että IKEA-konsernin kannustava ja yhteisöllinen työkulttuuri kiinnostaa suomalaisia.

– Olemme menestyvä ja kasvava yritys sekä alamme markkinajohtaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla myös työnantajana alamme vetovoimaisin ja löytää täältä parhaat tekijät. Tarjoamme ainutlaatuisia urapolkuja, joissa työntekijä voi kokeilla hyvinkin erilaisia työtehtäviä ja rooleja yhtiön sisällä oman kiinnostuksensa mukaisesti. Panostamme paljon työntekijöiden koulutukseen ja kehittämiseen. Meille tärkeintä on ihminen ja persoona, ei niinkään ansioluettelo tai koulutustausta, Midttun jatkaa.

Midttunin oma IKEA-ura alkoi jo vuonna 1993 Norjan Slependenin IKEA-tavaratalossa huonekalumyyjänä. Jo tuolloin tavaratalojohtajan pestistä haaveillut Midttun eteni

nopeasti IKEA Norjassa erilaisissa tehtävissä. Oslon IKEA-tavaratalon johtajana Midttun toimi 2005–2010 ja sen jälkeen puolitoista vuotta IKEA Norjan myyntijohtajana. Vuodet 2011–2015 Midttun työskenteli Yhdysvalloissa varamaajohtajana.

Vapaa-aikansa Lars Midttun viettää mieluiten perheensä ja ystäviensä parissa. Entisenä kilpaurheilijana hän nauttii liikunnasta niin suksien päällä kuin golfkentilläkin. Midttun arvostaa hyvää ruokaa sekä tutustuu mielellään uusiin maihin ja kulttuureihin. Perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi teini-ikäistä lasta, jotka ovat myös muuttaneet Suomeen. Suomea Midttun kehuu kauniiksi, ja suomalaista työkulttuuria hän luonnehtii avoimeksi sekä rehelliseksi.

Lisätietoja: 

IKEA Viestintä
puh: +358 40 451 7856 
e-mail: pr.finland@ikea.com 
Kirsi Gotthardt
 viestintäjohtaja

IKEA.fi

Liitetiedostot

IKEA
IKEA-visio on luoda parempi arki mahdollisimman monille ihmisille. Visiomme ja liikeideamme mukaisesti tarjoamme kauniisti muotoiltuja, toiminnallisia, edullisia ja laadukkaita kodinsisustustuotteita, jotka on valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. IKEA-konsernilla on 322 tavarataloa 28 maassa. IKEA-konserniin kuuluvissa tavarataloissa vieraili toimintavuoden 2014 aikana yhteensä 716 miljoonaa ihmistä ja IKEA-kotisivuilla 1,5 miljardia ihmistä. IKEA perustettiin Ruotsissa vuonna 1943. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa sekä lisäksi IKEA-lähipiste Jyväskylässä. IKEA-tuotteita voi ostaa myös nettikaupasta: www.IKEA.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs