Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Lappeenrannassa koulut, päiväkodit, liikuntapaikat, nuorisotilat ja kulttuurilaitokset toimivat normaalisti 18.9.

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannassa koulut, päiväkodit, liikuntapaikat, nuorisotilat ja kulttuurilaitokset toimivat normaalisti 18.9.

Tiedote.
Julkaistu: 16.09.2015 klo 14:29
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannassa päiväkodit, peruskoulut, lukiot ja koululaisten iltapäivätoiminta toimivat normaaliin tapaan perjantaina 18.9.2015. 

Myös Lappeenrannan kaupungin ylläpitämät liikuntapaikat, kuten uimahallit, liikuntahallit ja jäähallit, ovat avoinna normaalisti perjantain aukioloaikojensa mukaan. Kaupungin ohjatut liikuntaryhmät ja muut vastaavat palvelut järjestetään normaalisti. 

Samoin nuorisotilat sekä kulttuurilaitokset, kuten kirjastot ja museot, ovat avoinna aukioloaikojensa mukaisesti. 

Lappeenrannan kaupungin henkilöstöjohtaja Päivi Savilampi arvioi, että palkansaajajärjestöjen mielenilmauksen vaikutukset Lappeenrannassa jäävät varsin vähäisiksi.

– Todennäköisesti yksittäisiä kaupungin palveluksessa olevia henkilöitä osallistuu Helsingin suurmielenosoitukseen, mutta tämä ei vaikuta kaupungin palvelujen järjestämiseen. Suurimmat hankaluudet ovat luvassa koulukyydeissä, koska Lappeenrannan paikallisliikenne ja myös maaseutuvuoroja pysähtyy vuorokaudeksi, Savilampi arvioi.

Autolinjat Oy on ilmoittanut, että Lappeenrannan paikallisliikenne kaupungin keskustaajaman alueella, numeroiduilla bussilinjoilla, pysähtyy perjantaiaamuna klo 3 ja käynnistyy uudelleen lauantaiaamuna 19.9. klo 3. Myös Autolinjojen ja Pohjolan liikenteen linja-autoliikenne pysähtyy samaksi ajaksi Imatran ja Lappeenrannan välillä. 

Maaseutualueen vuoroista jäävät ajamatta Autolinjat Oy:n Lappeenrannan ja Ylämaan väliset reitit sekä Joutsenon auto- ja kuljetuspalvelun ajama Joutseno – Penttilä – Leppälä – Ravattila – Joutseno -reitti.

Kaupungin tilausliikennettä ajava Kuljetus Mikkonen Ky ei aja kaikkia tilausreittejään. Ajamatta jäävät: oppilaiden kuljetus Kasukkalan koululle, Ylämaan tien suunnan erityisoppilaiden kuljetus Lappeenrantaan, oppilaiden kuljetus Mustolan koululle ja eskarilaisten kuljetus Hovinpellon päiväkotiin. 

Kaupungintalolla sijaitseva Asiakaspalvelukeskus Winkki sekä IsoKristiinan kulmauksessa sijaitseva Matkailuinfo ovat myös avoinna normaalin perjantain tapaan. 

LISÄTIETOJA:

Henkilöstöjohtaja Päivi Savilampi,
puh. 040 577 9235
paivi.savilampi@lappeenranta.fi

Kasvatus- ja opetustoimenjohtaja Tuija Willberg,
puh. 0400 705 875
tuija.willberg@lappeenranta.fi

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs