Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Lappeenrannan kaupungin Avoimien ovien tapahtuma esittelee palveluita ja avaa Täydellisen liikuntakuukauden 1.9.

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungin Avoimien ovien tapahtuma esittelee palveluita ja avaa Täydellisen liikuntakuukauden 1.9.

Tiedote.
Julkaistu: 25.08.2015 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Kaupunginteatterin uusi johtaja Timo Sokura esittelee syksyn ohjelmiston ja näyttelijät Lappeenranta-salissa klo 16.30. 

Lappeenrannan kaupungin avoimien ovien tapahtuma järjestetään viidennen kerran tiistaina 1. syyskuuta. Tapahtumaa on kehitetty vuosien saatossa yleisöpalautteen perusteella ja tänä vuonna tapahtumapäivä järjestetään totutusta poiketen jo syyskuun alussa kesäisempien ilmojen toivossa. 

Ovet ovat avoimet kaupungintalolla, ympäristötoimessa, nuorisotiloissa ja useilla kouluilla, Lyseon lukiossa sekä Lauritsalan ja Uus-Lavolan päiväkodissa. Myös Eksoten Iso apu -palvelukeskus avaa ovensa ja esittelee toimintaansa Kauppakadulla. Etelä-Karjalan museon ja taidemuseon suurnäyttely avautuu puoleen hintaan ja pääkirjastossa järjestetään pitkin päivää ohjelmaa kaikenikäisille. Lappeenrannan uimahallissa lapsiperheet pääsevät vesipeuhaamaan ja Lauritsalan uimahallissa vesijumpataan pelkällä uimahallimaksulla. Molemmissa halleissa saa liikuntaneuvontaa ja kehonkoostumusmittauksia klo 16−18. 

Avoimien ovien tapahtuman keskuspaikka on kaupungintalon 1. kerroksen aula, jossa esittäytyvät Lappeenrannan Energia, Lappeenrannan SPR:n osaston piristäjätoiminta, Lappeenrannan seudun ympäristötoimi ja Eksoten sähköiset palvelut, kotikuntoutus, liikuntaystävätoiminta sekä tukiperhe- ja tukihenkilötoiminta. 

Kaupungintalon esittelykierroksille osallistuvat saavat ilmaiset kahviliput Kansalaistorille pystytettävälle Ritva Lohkon kahvikioskille, joka palvelee klo 10–15. Esittelykierroksen kesto on noin puoli tuntia ja lähdöt 1. kerroksen aulasta klo 10 ja 12. Kaupunginjohtaja Kimmo Jarvaa ja muita kaupunkikonsernin viranhaltijoita voi jututtaa Kansalaistorilla lounasaikaan klo 11‒12. 

Avoimien ovien tapahtumasta starttaa myös Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry:n organisoima Täydellinen liikuntakuukausi. Maakuntajohtaja Matti Viialaisen avauspuhe ja aloitusjumppa pidetään Kansalaistorilla klo 11. 

− Syyskuun 1. päivä on oikein hyvä ajankohta kaupungin avoimille oville. Kesää, jonka lopulta saimme, on vielä jäljellä ja voimme toivon mukaan nauttia päivän tarjonnasta lämpimässä säässä. Ja toisaalta syksyn kulttuuririennot ovat vasta alkamassa, perustelee kaupungintalon esittelykierroksia luotsaava markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Mirka Rahman

Winkistä saa kätevästi teatterin ja orkesterin liput 

Avoimien ovien tapahtumapäivänä on hyvä tilaisuus asioida kaupungintalon Asiakaspalvelukeskus Winkissä, joka palvelee normaalia pidempään klo 8‒18. Winkki palvelee ja neuvoo Lappeenrannan kaupungin palveluihin liittyvissä kysymyksissä ja myy lippuja kaupunginteatterin esityksiin ja kaupunginorkesterin konsertteihin. Avoimien ovien päivänä Winkissä myydään lippuja erityishintaan. 

Kaupunginorkesterin Mozart ja Mahler kohtaavat -konsertin avoimissa harjoituksissa voi piipahtaa klo 10−14 välisenä aikana. Konsertti avaa orkesterin syyskauden torstaina 3.9. klo 19 Lappeenranta-salissa ja avoimien ovien päivänä liput konserttiin saa ystävänhinnalla Winkistä. 

Kaupunginteatterin kaikille avoin tiedotustilaisuus kutsuu kaikki teatterista kiinnostuneet Lappeenranta-saliin klo 16.30−17.15. Teatterin uusi johtaja Timo Sokura esittelee kaupunginteatterin näyttelijät ja ohjelmiston. Luvassa on makupaloja syksyn esityksistä Kohtaamisia ja Ennenkuulematonta! Avoimien ovien päivänä Winkistä ostetut liput saa 5 euron alennuksella kaikkiin Ennenkuulematonta!-esityksiin. Ensi-ilta on Lappeenranta-salissa 23.10. 

‒ Tänä syksynä uusi vetovoimainen teatteri tulee lähelle ja näyttäytyy eri puolilla kaupunkia johdattaen meidät uusiin hulppeisiin tiloihin marraskuussa, Rahman iloitsee. 

Vuonna 2011 aloitettu tapahtuma on alusta alkaen kiinnostanut yleisöä ja vakiinnuttanut suosionsa. Viime vuonna järjestetty Avoimien ovien tapahtuma keräsi kaikkiaan liki 1500 vierailijaa kaupungin eri toimipaikkoihin, eli lähes yhtä paljon kuin vuonna 2013. Yksi suosituimmista kohteista on ollut kaupungintalo ja opastetut kierrokset. 

‒ Pidän tärkeänä, että voimme esitellä asiakaspalveluitamme paikan päällä. Moni kävijä halusi myös jututtaa kaupungin viranhaltijoita ja esittää asiansa ja toiveensa heille kasvokkain. Olen erittäin tyytyväinen, että kävijöiden joukossa on ollut eri-ikäisiä kaupunkilaisia ja myös maahanmuuttajia, Rahman kertoo. 

Avoimien ovien ohjelma 1.9.2015
http://www.datamylly.fi/lprlehti/elokuu2015/#/article/3/page/1

 Lisätietoja:

Markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Mirka Rahman, puh. 040 849 9161
mirka.rahman@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs