Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Lääkärikeskus Dextra laajentuu valtakunnalliseksi

Dextra

Lääkärikeskus Dextra laajentuu valtakunnalliseksi

Tiedote.
Julkaistu: 28.10.2013 klo 10:15
Julkaisija: Dextra

Kotimainen lääkärikeskus Dextra on perustettu vuonna 1964 Helsingissä. Nyt Dextra laajentaa toimintansa valtakunnalliseksi, ja maassamme on yhteensä 20 Dextraa Helsingistä Leville. Dextran palveluihin kuuluu 15 lääkärikeskusta, kolme sairaalaa ja kaksi hammasklinikkaa. Uusina palveluina ovat Plastiikkakirurginen Sairaala ja Lapsettomuusklinikka Helsingissä.

– Dextra on ollut osa Pihlajalinna-konsernia viime vuoden joulukuusta. Dextran vahva osaaminen terveydenhuollon yksityispalveluista ja Pihlajalinnan kokemus kuntasektorin sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluista täydentävät toisiaan, kertoo Leena Niemistö, Pihlajalinna Oy:n varatoimitusjohtaja ja Dextra Oy:n toimitusjohtaja.

Kaikki konsernin yksityisille asiakkaille suunnatut palvelut toimivat nyt Dextran nimissä. Näitä ovat entiset Pihlajalinnan toimipisteet Akaalla, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Kangasalla, Nokialla, Pieksämäellä, Tampereella ja Ylöjärvellä sekä tänä vuonna konserniin liitetyt Lääkärikeskus Irmeli Elomaa Kankaanpäässä, Labeho Oy Lappeenrannassa, Medilappi Oy Levillä, Tammerkosken Hammasklinikka Tampereella sekä Visita Oy Jyväskylässä.

– Kaikissa toimipaikoissa jatkavat paikalliset, asiakkaille tutut ammattilaiset, Niemistö toteaa.

Dextra vahvistaa palveluja omilla järjestelmillään, muun muassa OmaDextra -palvelulla, valtakunnallisella ajanvarausjärjestelmällä sekä yhteisillä verkkosivuilla.

– Dextran tietotaito ja käytössä olevat järjestelmät otetaan asteittain käyttöön kaikissa toimipaikoissa. Samoin paikalliset vahvuudet hyödynnetään kaikkien parhaaksi, toteaa Niemistö vielä.

 Laadustaan palkittu

 Dextra on monessa asiassa oman alansa edelläkävijä. Dextralle on myönnetty laatusertifikaatti ISO 9001:n lisäksi ympäristösertifikaatti ISO 14001, työterveys- ja työturvallisuus OHSAS 18001-sertifikaatti, Investors in People (IIP)-sertifikaatti sekä tietoturvallisuuden hallintajärjestelmäsertifikaatti.

Vuonna 2009 tasavallan presidentti ojensi Suomen laatupalkinnon toimitusjohtaja Leena Niemistölle ja laatujohtaja Liisa Pajarille. Dextra oli ensimmäinen terveydenhuoltopalveluiden edustaja, jolle palkinto myönnettiin. Monet muutkin Dextran saamat tunnustukset ovat olleet alan ensimmäisiä Suomessa.

Taloustutkimus Oy:n tuoreen tutkimuksen mukaan Dextra Munkkivuori on pääkaupunkiseudun tunnetuin ja asioiduin lääkärikeskus. Dextra sai parhaan yleisarvosanan ja oli lääkärille pääsyn nopeudessa paras. Asiakkaat arvostivat lisäksi Dextran henkilökunnan ammattitaitoa, aikataulujen pitävyyttä ja aukioloaikoja.

Dextran sairaalassa mitataan asiakastyytyväisyyttä Net Promoter Scoren -mittarilla (NPS), joka arvioi asiakkaan halua suositella palvelua läheisilleen. Dextran tulos on kansainvälisestikin mitattuna huipputulos.

Dextralle on myönnetty lupa Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnuksen käyttöön vuonna 2009.

Lisätietoja

Leena Niemistö
toimitusjohtaja Dextra Oy, varatoimitusjohtaja Pihlajalinna Oy
050 597 9505, leena.niemisto@dextra.fi

Liitetiedostot

Pihlajalinna-konserni on yksi Suomen suurimmista kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Pihlajalinna on perustettu vuonna 2001. Sen omistajina ovat yhtiön henkilökunta, Keskinäinen Vakuutusyhtiö LähiTapiola sekä suomalainen rahasto. Pihlajalinna-konserni tuottaa sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja kunnille ja erittäin korkeatasoisia yksityispalveluita Dextra Lääkärikeskuksissa ja Sairaaloissa. Pihlajalinnan liikevaihtoarvio vuodelle 2013 on noin 120 miljoonaa euroa. Yhtiössä työskentelee yli 1 500 terveydenhuollon ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs