Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » KyAMK:n Metsolan kampuksella yrittäjyystapahtuma ja pelijamit

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

KyAMK:n Metsolan kampuksella yrittäjyystapahtuma ja pelijamit

Tiedote.
Julkaistu: 22.01.2013 klo 10:44
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Toimittajat ovat tervetulleita tutustumaan tapahtumiin.

Aika: pe 25.1.2012 klo 13.30 alkaen
Paikka: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Metsolan kampus, Pääskysentie 1 Kotka

Poyroot_strippi

Uutta energiaa ja potkua yrittämiseen -tapahtuma – luvas komiaa ohjelmaa!

Aika: pe 25.1.2013 klo 13.30–17.30

Yrittäjäenergiasta ja -asenteesta vastaavat Duudsonien Jarno Laasala (klo 16 alkaen) ja Pöyrööt-sarjakuvan luojat Liisa ja Arttu Seppälä (klo 14.20 alkaen) sekä loistavat paikalliset onnistujat.

Tilaisuuden juontaa kotkalainen näyttelijä ja yrittäjä Antti Leskinen. Paikallisia herkkuja loihtivat Pyhtään Kotileipä Ky ja Kalliomäen tila. Tapahtuman tarkempi ohjelma ja aikataulu: http://www.kyamk.fi/Ajankohtaista/Tapahtumakalenteri/?cal_id=825

Palveluja yritystoiminnan tueksi tarjoilevat Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor, Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, ProAgria Etelä-Suomi, Kaakkois-Suomen TE-toimisto, Kymenlaakson Osuuspankki ja LähiTapiola.

Tuhannet pelit syntyvät yhdessä viikonlopussa

Aika: pe 25.1. klo 15 – su 27.1. klo 18

Maailman suurin pelinkehitystapahtuma, Global Game Jam (GGJ), kokoaa ensi viikonloppuna jälleen yhteen tuhansia pelinkehittäjiä ympäri maailmaa. Osallistujien tavoitteena on luoda pienissä ryhmissä peli alusta loppuun 48 tunnin aikana.

Tänä vuonna Suomesta on mukana Kotkan lisäksi Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Kouvola, Lappeenranta, Oulu, Joensuu, Pori, Tampere ja Turku. Nämä muodostavat yhdessä Finnish Game Jamin (FGJ), yhteistyönä toimivien sijaintien ryhmän.

Kotkan jamit järjestää Kymenlaakson ammattikorkeakoulu ja paikkana on Metsolan kampuksen GameLab. Valmiit pelit lähetetään sunnuntaina GGJ:n palvelimelle.

Suomalaisen pelikehityksen suosion kasvu näkyy myös jameissa. Suomi on mukana neljättä kertaa, ja joka vuosi sekä paikkakuntien että osallistujien määrä on kasvanut merkittävästi. Myös suomalainen peliteollisuus on tapahtumassa vahvasti läsnä. Paikalla on osallistujia lukuisista suomalaisista pelifirmoista, mukaan lukien esimerkiksi Housemarque, Remedy ja Rovio.

Viime Global Game Jam teki uuden Guinnessin ennätyksen maailman isoimpana pelijamina yli 10 000:n osallistujamäärällään, jolloin Suomestakin mukana oli noin 300 osallistujaa. Nyt osallistujia on rekisteröitynyt jo 500! (Ilmoittautuminen päättyi maanantaina.)

Lisätietoa molemmista tapahtumista

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu: lehtori Teemu Saarelainen, p. 044 702 8555

Yrittäjyysiltapäivä

Cursor: projektipäällikkö Ilmo Larvi, Cursor Oy, p. 040 190 2519, ilmo.larvi@cursor.fi

Game Jam

Kotkan GameJam-tapahtumasivu: https://www.facebook.com/events/171746349616205/

Finnish Game Jam: FGJ-koordinaattori Annakaisa Kultima, annakaisa.kultima@uta.fi

http://finnishgamejam2013.com

http://globalgamejam.org/

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy on Mikkelin ammattikorkeakoulun ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulun emoyhtiö. Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n omistavat Mikkelin, Savonlinnan, Pieksämäen, Kotkan ja Kouvolan kaupungit sekä Iitin kunta. Toimitusjohtajana on Mikkelin ammattikorkeakoulu Oy:n toimitusjohtaja/rehtori Heikki Saastamoinen ja hallituksen puheenjohtajana Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Lehtinen. Yhtiössä työskentelee 1.3.2013 alkaen noin 60 työntekijää, jotka tarjoavat tukipalveluja MAMKille ja KyAMK:lle.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs