Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Kuusi mitalia Koulutuskeskus Salpaukseen Taitaja2012-kisoista

Koulutuskeskus Salpaus

Kuusi mitalia Koulutuskeskus Salpaukseen Taitaja2012-kisoista

Tiedote.
Julkaistu: 26.04.2012 klo 15:48
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijat ylsivät kuuteen mitaliin ammattitaidon SM-kilpailuissa eli Taitaja-kisoissa, jotka järjestettiin Jyväskylässä 24.–26.4. Varsinaisista SM-lajeista Salpauksen opiskelijat saivat neljä mitalia: CAD-suunnittelussa Jaakko Ekman voitti kultaa ja Jesse Savelius sijoittui kolmanneksi. Hopealle pääsivät Verna Väisänen hevostenhoidossa ja Teemu Nakkinen kivitöissä.

Näytöslajeista salpauslaiset olivat mukana matkailussa ja eläintenhoidossa ja toivat voiton kotiin kummassakin lajissa. Matkailulajin voittivat Salpauksen Emilia Heikkinen ja Jattanella Parviainen ja eläintenhoidon Maria Hiltunen. Matkailu ja eläintenhoito olivat Taitaja-kisojen näytöslajeina nyt ensimmäistä kertaa. Kahden näytöskerran jälkeen lajeista tulee virallisia kilpailulajeja.

Lisäksi Salpauksen tarjoilijaopiskelija Katri Vaimaa sai tarjoilijoiden lajin baariosuudessa tsempparipalkinnon, koska hän oli kilpailijoista kylmähermoisin. Vaimaa sijoittui kahdeksanneksi.

Jyväskylän Taitaja-tapahtumassa allekirjoitettiin Taitaja2014-kilpailun järjestämissopimus. Taitaja2014-tapahtuman järjestää Koulutuskeskus Salpaus Lahdessa 8.–10.4.2014.

– Jyväskylän kilpailujen järjestelyt toimivat todella hyvin. Otamme haasteen vastaan, että näin tulee olemaan Lahdessakin, sanoo kilpailujohtaja Jorma Noponen Koulutuskeskus Salpauksesta.

Taitaja-kilpailijoita oli tänä vuonna kaiken kaikkiaan yli 500, ja he kilpailevat 42 eri lajissa. Koulutuskeskus Salpauksesta osallistui Taitaja-finaaleihin yhteensä 14 eri alojen opiskelijaa. Palkintopallisijoitusten lisäksi he sijoittuivat seuraavasti:

  • TV- ja videotuotanto: Jesse Ojala ja Marko Valve, 4. sija 
  • Kauneudenhoito: Jonna Raitala, 4. sija 
  • Levy ja hitsaus: Mikko Eskola, 7. sija 
  • Maalaus ja tapetointi: Jasmi Myllylahti, 7. sija 
  • Kuljetuslogistiikka: Eetu Oksanen, 8. sija 
  • Tarjoilija: Katri Vaimaa, 8. sija


Lisätietoja:
kilpailupäällikkö ja Taitaja2014-kilpailujohtaja Jorma Noponen, puh. 050 523 5815

Taitaja 2012

Kuvapankki Taitaja2012-kilpailusta 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs