Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Kutsuttu asiantuntija -järjestelmä ensimmäisenä ammattikorkeakouluna Suomessa

Turun ammattikorkeakoulu

Kutsuttu asiantuntija -järjestelmä ensimmäisenä ammattikorkeakouluna Suomessa

Tiedote.
Julkaistu: 31.08.2016 klo 12:30
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulun lukuvuosi 2016–17 avataan torstaina 8.9.

Media on lämpimästi tervetullut ICT-Cityyn (os. Joukahaisenkatu 3, aulatilat)
torstaina 8.9. kello 12–14. 

Avajaispuheen pitää rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila.

Lukuvuoden avajaisjuhlan teemana on yrittäjyys. Tilaisuudessa Varsinais-Suomen Yrittäjät palkitsevat ”Yrittäjyyden Uudistajan”. Samalla julkistetaan teos ”Ammattikorkeakoulu yritysten palveluksessa”.

Tilaisuudessa esitellään myös uusi AMK:n asiantuntijajärjestelmä TUAS Fellow. Fellow-järjestelmä on ensimmäinen laatuaan Suomen ammattikorkeakouluissa, ja mukaan kutsuttavat TUAS Fellow -asiantuntijat kerrotaan lukuvuoden avajaisissa.

Opiskelijat esittelevät osuuskuntiaan; mukana ovat osuuskunnat Tekym ja Droppi. Samalla yleisö saa tutustua AMK:n toimintoihin eri toimintarasteilla, mm. korkeakoululiikuntaan, innovaatioihin, BisnesAkatemiaan ja myös uuden kampuksen suunnitteluun pääsee vaikuttamaan.

Tilaisuudessa jaetaan amkilaisille myös kunniamainintoja – opiskelijat ja henkilökunta ovat valinneet joukostaan vuoden aikana ansioituneita. Lisäksi Turun AMK palkitsee tunnetun turkulaisen Vuoden Alumninaan.

 

Turun ammattikorkeakoulu toimii aktiivisesti Varsinais-Suomen työelämän, hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn parantamiseksi. Opiskelijoita koulutetaan kaikkialle maailmaan, mutta kolmeneljäsosaa uusista osaajista työllistyy lähialueelle. Turun AMK onkin sekä paikallinen että kansainvälinen toimija.

Turun AMK:ssa järjestetään yli 60 eri koulutusta ja lisäksi AMK tarjoaa opintoja täydennyskoulutuksessa ja avoimessa AMK:ssa. Opetuksen ja sen kehittämisen ytimenä on innovaatiopedagogiikka – Turun AMK:ssa hioutunut koulutusmalli – jossa korostuu opetuksen, työelämän ja soveltavan tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan välinen yhteistyö.

Lisätietoja: rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila, puh. 050 598 5761

Turku on paras opiskelukaupunki. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs