Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Kutsu tiedotustilaisuuteen - Vuokratyötutkimus 2011 -tulokset julkaistaan

Kutsu tiedotustilaisuuteen - Vuokratyötutkimus 2011 -tulokset julkaistaan

Kutsu.
Julkaistu: 18.03.2011 klo 10:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

  • Millä tasolla on vuokratyöntekijöiden työtyytyväisyys verrattuna yksityisen sektorin työntekijöihin?
  • Kuinka nopeasti vuokratöihin työllistytään?
  • Miten moni vuokratyöntekijöistä etsii vakituista työpaikkaa?
  • Millainen merkitys vuokratyöllä on työntekijälle ja työntilaajalle?
  • Miten ulkomaalaistaustaiseen työtoveriin suhtaudutaan?

Taloustutkimus Oy haastatteli henkilöstöpalveluyritys VMP:n toimeksiannosta viime vuoden lopulla ja tämän vuoden alussa jo neljännen kerran yli 1 600 vuokratyöntekijää ja reilua 800 yrityspäättäjää. Aiemmat vastaavat tutkimukset on toteutettu vuosina 2003, 2005 ja 2007.

Kutsumme toimituksenne edustajat tiedotustilaisuuteen 28.3.2011 kello 10.00 Postitaloon, Mannerheiminaukio 1 A, Helsinki, kokoustila Postimestari.

Sisäänkäynti B-rapun kautta.

Tilaisuuden ohjelma

Kello 10.00 Tervetuloa, VMP:n toimitusjohtaja Mika Kaukonen

Kello 10.05 Tutkimustulosten julkistus, Taloustutkimus Oy:n tutkimusjohtaja Merja Tuominen

Kello 10.40 Paneelikeskustelu vuokratyöstä, mukana keskustelemassa: Palvelualojen ammattiliiton PAM ry:n varapuheenjohtaja Kaarlo Julkunen, EK:n asiantuntija Mikko Räsänen, vuokratöitä palvelualalla useita vuosia tehnyt Kaija Varis ja Taloustutkimus Oy:n tutkimusjohtaja Merja Tuominen

Kello 11.00 Tilaisuus päättyy

Vuokratyötutkimus 2011 tuloksia on verrattu Taloustutkimuksen keräämään tietopankkiin, jossa 2 824 yksityisen sektorin työntekijää on arvioinut omia työnantajiaan.

Tilaisuudessa on tarjolla aamiainen. Pyydämme teitä tarjoilujen varmistamiseksi ilmoittamamaan mahdollisuuksienne mukaan osallistumisestanne sähköpostitse viestinta@osg.fi tai puhelimitse 0207 806 839. Varaamme myös mielellämme haastatteluaikoja toiveidenne mukaisesti.

Tervetuloa!

VMP Group                                                                                                             

www.vmp.fi

 

Liitetiedostot

VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva ja palveluverkostoltaan valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni. Se tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman yrityksen liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, joihin kuuluvat henkilöstövuokraus- ja rekrytointi-, ulkoistus- ja koulutuspalvelut sekä ulkomaalaisten ammattilaisten välittämiseen erikoistunut kansainvälinen rekrytointi. Vuosittain VMP:n kautta työllistyy tuhansia eri alojen ammattilaisia. Vuonna 1988 perustettu konserni on suomalaisessa yksityisomistuksessa, ja se haluaa olla mukana kehittämässä työelämän vastuullista tuottavuutta kaikilla markkina-alueillaan. VMP Group toimii franchising-periaatteella Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Konsernilla on ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden välittämiseen erikoistunut toimisto Romaniassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs