Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Kutsu tiedotustilaisuuteen: Suuri ICT-alan yritys perustaa toimipisteen Lappeenrantaan

Lappeenranta Business & Innovations

Kutsu tiedotustilaisuuteen: Suuri ICT-alan yritys perustaa toimipisteen Lappeenrantaan

Kutsu.
Julkaistu: 12.03.2015 klo 14:58
Julkaisija: Lappeenranta Business & Innovations

Suuri ICT-alan yritys perustaa uuden toimipisteen Lappeenrantaan kevään 2015 aikana. Yhtiön tavoitteena on palkata 50 uutta työntekijää kuluvan vuoden aikana.

Tervetuloa kuulemaan mikä yritys on kyseessä ja miksi he halusivat tulla juuri Lappeenrantaan!

Aika: 
19.3.2015 klo 10.30

Paikka:
Lappeenrannan kaupungintalo, Villimiehenkatu 1, Kaupunginhallituksen neuvotteluhuone 4. krs

Sijoittuvan yrityksen toimitusjohtaja ja Lappeenrannan kaupungin kehitysjohtaja Markku Heinonen kertovat Lappeenrantaan saapuvasta yrityksestä sekä yhteistyöstä kaupungin ja sen alueen toimijoiden kanssa.

Ilmoittautumiset tiedotustilaisuuteen 17.3.2015 mennessä katja.tiikasalo@wirma.fi.

Lisätiedot:

Wirma Lappeenranta Oy, Katja Tiikasalo, markkinointiviestintäpäällikkö, p. 050 490 5421

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä.

www.lappeenranta.fi

Wirma Lappeenranta Oy palvelee Lappeenrannan seudun yrittäjiä ja yrityksiä sekä kehittää alueen toimintaympäristöä ja kilpailukykyä. Tavoitteenamme on saada Lappeenrannan seudulle lisää vetovoimaa ja uudistuvaa liiketoimintaa. Wirma on Lappeenrannan ja ympäristökuntien - Lemin, Luumäen, Savitaipaleen ja Taipalsaaren - omistama, voittoa tavoittelematon, seudullinen elinkeinoyhtiö. 

www.wirma.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs