Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Kutsu tiedotustilaisuuteen 3.12.2014

Suomen ASH ry

Kutsu tiedotustilaisuuteen 3.12.2014

Kutsu.
Julkaistu: 28.11.2014 klo 17:26
Julkaisija: Suomen ASH ry

Tervetuloa VI valtakunnallisten Tupakka ja terveys –päivien yhteydessä järjestettävään tiedotustilaisuuteen keskiviikkona 3.12.2014 klo 12-13, Biomedicum, kokoushuone1 (pohjakrs) Haartmaninkatu 8, Helsinki. Tiedotustilaisuudessa käsitellään mm. sosiaali- ja terveysministeriön suunnittelemaa tupakkalain kokonaisuudistusta ja uusimpia tietoja väestöryhmien välisistä eroista tupakoinnin yleisyydessä.

Päivien yhteydessä järjestetään ennen tiedotustilaisuutta puolueiden edustajille paneelikeskustelu, jossa käsitellään hallitusohjelmaan mahdollisesti mukaan otettavia tupakkapoliittisia toimenpiteitä. Koulutuspäivien koko ohjelma käy ilmi oheisesta liitteestä.

Toimittajilla on mahdollisuus osallistua koulutuspäivän kaikkiin sessioihin.

Joka toinen vuosi järjestettävä koulutus- ja ajankohtaispäivä kokoaa yhteen terveydenhuollon ammattilaisia ja tulevia ammattilaisia, tutkijoita, viranomaisia ja päätöksentekijöitä sekä lasten ja nuorten kanssa toimivia aikuisia.

Koulutus- ja ajankohtaispäivän järjestää Filha ry yhdessä muiden terveysjärjestöjen ja -toimijoiden kanssa. Suunnittelutoimikunnan puheenjohtaja on professori Pekka Puska.

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt
Päivi Pyykkölä, Filha ry, p. 040 535 6379, paivi.pyykkola@filha.fi

Liitetiedostot

Suomen ASH on vuonna 1989 tupakkapolitiikan kehittämiseen perustettu kansanterveysjärjestö ja yhteistyöverkosto. Toimintamme painottuu tupakkatuotteiden käytön loppumiseen ja aloittamisen ehkäisyyn, tavoitteenamme on Savuton Suomi 2040. Olemme mukana ehkäisevän päihdetyön verkostossa ja hallinnoimme Savuton Suomi 2040 -hanketta. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs