Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » KUTSU rakennusalan ulkomaista työvoimaa koskevaan tiedotustilaisuuteen

Rakennusteollisuus RT

KUTSU rakennusalan ulkomaista työvoimaa koskevaan tiedotustilaisuuteen

Kutsu.
Julkaistu: 01.12.2011 klo 10:00
Julkaisija: Rakennusteollisuus RT

Tervetuloa keskiviikkona 7.12. kello 12–13 tiedotustilaisuuteen Rakentajataloon, Unioninkatu 14 (7. kerros), Helsinki.

Tilaisuudessa Rakennusteollisuus RT ry:n toimitusjohtaja Tarmo Pipatti esittelee talonrakennusteollisuuden valtakunnallisen työvoimakyselyn juuri valmistuneet tulokset. Tuloksista käy ilmi muun muassa aliurakoinnin ja ulkomaisen työvoiman määrän kehitys talonrakennustyömailla viime vuosina. Paikalla aihetta kommentoimassa on myös Rakennusliiton II puheenjohtaja Kyösti Suokas.

Samassa tilaisuudessa Suomen Tilaajavastuu Oy julkistaa virolaisia yrityksiä koskevan Tilaajavastuu-palvelun. Palvelun kautta rakentamispalveluiden tilaajat voivat hakea julkisista rekistereistä saatavia tilaajavastuulain edellyttämiä selvityksiä virolaisista yrityksistä. Tähän saakka palvelu on sisältänyt vain suomalaiset yritykset.  

Suomen Tilaajavastuu Oy:n toimitusjohtaja Lars Albäck kertoo myös uudesta virolaisyritysten Taustaselvitys-palvelusta. Taustaselvitys kattaa kaikki julkisesti saatavat tiedot virolaisista rekistereistä ja on huomattavasti laajempi kuin tilaajavastuulain vaatima selvitys.

Tiedotustilaisuudessa on lounastarjoilu, jonka vuoksi pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta viimeistään 5.12. Airi Baczynskille, puh. 050 561 4088 tai airi.baczynski@rakennusteollisuus.fi.

Rakennusteollisuus RT ry on rakennusalan yritysten elinkeinopoliittisten ja työmarkkina-asioiden edunvalvoja. RT-liittoyhteisöön kuuluvat Keskusliitto ja viisi toimialaa: Talonrakennus, Tuoteteollisuus, Infra, Pinta ja Tekninen urakointi. Viiden toimialan yhteensä yli 2600 jäsenyrityksen palveluksessa on lähes 55 000 henkilöä. Jäsenyritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 15 miljardia euroa

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs