Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » KUTSU: Johtajuus- ja työelämätaidot 21.4.2016, puhujana Risto Siilasmaa

Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry

KUTSU: Johtajuus- ja työelämätaidot 21.4.2016, puhujana Risto Siilasmaa

Kutsu.
Julkaistu: 19.04.2016 klo 13:06
Julkaisija: Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry

Millaisia työelämätaitoja nuoret tarvitsevat työssään?  Mitkä ovat työntekijöiden valttikortit työelämässä? Millaista on 2020-luvun johtajuus Suomessa?

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry. ja Suomen Lions-liitto ry. järjestävät to 21.4.2016 klo 9-11.30 Johtajuus – ja työelämätaidot -aamiaistilaisuuden. Tilaisuus järjestetään Ravintola Kaarteessa, Original Sokos Hotel Vaakunassa, Asema-aukio 2, 00100 Helsinki. Tapahtuma aloitetaan aamupalalla klo 8.30.

Tilaisuuden keynote-puheenvuorot käyttävät Risto Siilasmaa, Nokian hallituksen puheenjohtaja ja Antero Vartia, kansanedustaja, Saara-Sofia Sirén, kansanedustaja sekä Henriikka Raussi, startup-yrittäjä. Puheenvuorojen lomassa yleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset tarja.anttonen@partio.fi tai 040 565 9499.

Lämpimästi tervetuloa!

Anna Munsterhjelm                                                                        Maarit Kuikka
puheenjohtaja                                                                               pääsihteeri
Suomen Partiolaiset- Finlands                                                         Suomen Lions-liitto ry.

Partio on täynnä ystävyyttä, naurua ja unohtumattomia elämyksiä. Partio on kaikille avoin harrastus, joka vaalii vastuuntuntoisuutta, ympäristön ja toisten ihmisten huomioimista sekä johtajuustaitoja. Vapaaehtoisemme antavat vuosittain yli 3 miljoonaa tuntia aikaansa lasten ja nuorten partioharrastamisen mahdollistamiseksi. Tämä vastaa yli 1800 nuorisotyöntekijän työpanosta.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, jonka toiminnassa on vuosittain mukana yli 65 000 jäsentä. Maailmanlaajuisesti partiolaisia on noin 45 miljoonaa yli 200 maassa. Meillä olet osa maailmanlaajuista yhteisöä, jonka avulla maailmasta voi tehdä paremman paikan. Lähde mukaan seikkailuun osoitteessa partio.fi/liity
---
Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubien järjestö. Siihen kuuluu lähes 1,4 miljoonaa jäsentä 210 maassa ja yli 46000 Lions-klubissa. Lionit tekevät vuodessa 100 000 000 työtuntia vapaaehtoistyötä ja jakavat avustuksina 1000 000 000 USD koko maailmassa. Suomessa on 930 Lions-klubia, joissa on jäseninä lähes 24 500 naista ja miestä. He auttavat kotiseutuaan, kotimaataan ja maailmaa noin 5 miljoonan euron arvosta vuodessa. 

Lionismin tavoitteena on kasvattaa suvaitsevaisuuteen ja kansainväliseen yhteisymmärrykseen, yhdistää lioneita ja klubeja ystävyyteen ja toimintaan kotiseudun, kotimaan ja koko kansainvälisen yhteisön hyväksi. Lionsjärjestön erityiskohteena on Helen Kellerin kannustamana näönsuojelu. Leijonien näönsuojeluaktiviteeteissa on mm. syntynyt valkoinen keppi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs