Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Kuntatyönantajapäivät alkavat torstaina

KT Kuntatyönantajat

Kuntatyönantajapäivät alkavat torstaina

Tiedote.
Julkaistu: 23.05.2012 klo 09:20
Julkaisija: KT Kuntatyönantajat

Noin 300 kunta-alan päättäjää, johtajaa ja esimiestä kokoontuu torstaina alkaville Kuntatyönantajapäiville 2012 Tampere-talolle. Kuntauudistuksessa tarvitaan vahvaa johtajuutta ja hyviä esimiestaitoja. Päivien tavoitteena on antaa kuntatyönantajille eväitä johtaa muutosta hallitusti.

Tulevaisuuden kuntaa rakennetaan nyt tehtävillä päätöksillä. Kuntatyönantajapäivillä jaetaan tietoa ajankohtaisista asioista, jotta kuntatyönantajien arki olisi helpompaa muutosten myllerryksessä. Kuntatyönantajapäivillä puhuvat mm. hallinto- ja kuntaministeri Henna Virkkunen sekä työministeri Lauri Ihalainen.

Kunta-alan työmarkkinaedunvalvonnan haasteista kertoo työmarkkinajohtaja Markku Jalonen. Vastauksia kysymyksiin, millainen on tulevaisuuden kunta ja mitä on tulevaisuuden henkilöstöjohtaminen, antavat alustuksissaan professorit Sirkka Heinonen Turun yliopistosta ja Riitta Viitala Vaasan yliopistosta. Jääkiekkovalmentaja Hannu Aravirta puolestaan pohtii, millaista kuntatyön johtaminen on jääkiekkotermeillä.  

Toimittajat ovat tervetulleita seuraamaan Kuntatyönantajapäiviä 24.–25.5.2012 Tampere-talolle. Päivien tiedotustilaisuus järjestetään torstaina 24.5. klo 9 ja päivien ohjelma alkaa klo 10. Ohjelma löytyy osoitteesta http://www.kuntatyonantajat.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumat/kuntatyonantajapvt/Sivut/kt-pvt-ohjelma.aspx.

Kuntatyönantajapäivien mediahuoneena toimii Tampere-talon 2. kerroksen Opus-tila.

Tervetuloa!

Suvi Veramo
viestintäpäällikkö
puhelin 0400 925 625
suvi.veramo@kt.fi
www.kt.fi

KT Kuntatyönantajat on kuntatyönantajien etujärjestö, joka edustaa Suomen kaikkia kuntia ja kuntayhtymiä. KT neuvottelee ja sopii kunta-alan työ- ja virkaehtosopimukset. Se on keskeinen työelämän tuloksellisuuden ja laadun kehittäjä. Kunnissa ja kuntayhtymissä työskentelee 434 000 työntekijää ja viranhaltijaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs