Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Kesäduuni-infon kautta satoja kesätyöpaikkoja puualan opiskelijoille

Lahden ammattikorkeakoulu

Kesäduuni-infon kautta satoja kesätyöpaikkoja puualan opiskelijoille

Tiedote.
Julkaistu: 05.02.2014 klo 16:05
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden puutekniikan insinööriopiskelijat Pino ry järjestää opiskelijoille kesätyöinfon, jossa puualan suurimmat yritykset tulevat kertomaan kesätyö- ja harjoittelupaikoistaan. Info järjestetään Lahden ammattikorkeakoulun Tekniikan alalla (Ståhlberginkatu 10 A) torstaina 6.2.2014 klo. 14–17.

Kesäduuni-info järjestetään kolmatta kertaa ja edellisinä vuosina se on ollut erittäin menestyksekäs ja on auttanut monia opiskelijoita kesätyön hankinnassa. Viime vuonna tapahtuman avulla syntyi 250 kesätyöpaikkaa ja kaikki tapahtumaan osallistuneet opiskelijat saivat kesätöitä.

Kesäduuni-info tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada tietoa puualan yrityksiltä heidän tarjoamistaan kesätyöpaikoista, konkreettisia ohjeita kesätyönhakuun ja mahdollisuuden kysyä asioista juuri niiltä henkilöiltä, jotka ovat päättämässä keitä palkataan. Tapahtumaan osallistuvia yrityksiä ovat: UPM, Metsä, Stora Enso, Versowood, Isku ja Koskisen Oy. Lisäksi tapahtumaan on kutsuttu opiskelijoita Kymen ammattikorkeakoulusta sekä Aalto-yliopistosta.

Puutekniikan insinööriopiskelijat PINO ry on Lahden ammattikorkeakoulun puutekniikan opiskelijoiden oma ammattiainekerho, joka on perustettu 1.4.2011. Se toimii linkkinä opiskelijoiden, koulun sekä puualan yritysten ja yhdistysten välillä

Lisätietoja
Jyrki Majava 
Puheenjohtaja
Puutekniikan insinööriopiskelijat PINO ry
jyrki.majava@gmail.com | 050 5663382
Lahden ammattikorkeakoulu
Ståhlberginkatu 10
15110 LAHTI

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs