Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Kaupunkilehtien ja mainosten jakajien työtä helpotetaan

Suomen Suoramainonta Oy

Kaupunkilehtien ja mainosten jakajien työtä helpotetaan

Tiedote.
Julkaistu: 19.06.2014 klo 10:59
Julkaisija: Suomen Suoramainonta Oy

SSM jakajien perehdytys uudistuu mainosten ja kaupunkilehtien jakelussa

Kirjallinen työsopimus ja työhön perehdyttäminen ovat aina kuuluneet kaupunkilehtien ja mainosten jakajien rekrytointiin. Kesän aikana SSM Suomen Suoramainonta -ketju tehostaa edelleen perehdytystä osana ketjun laatuohjelmaa.

SSM Suomen Suoramainonta -ketju huolehtii vuosittain noin miljardin jakelutuotteen jakelusta erilaisille kohderyhmille. Osoitteeton suorajakelu on monen asiakasyrityksen menestyksen tekijä. Tässä järjestelmässä jakaja on tärkein lenkki, minkä vuoksi jokainen jakaja jatkossa suorittaa henkilökohtaisen perehdytyksen lisäksi Internet-pohjaisen perehdytysohjelman, jonka on kehittänyt SSM:n kanssa yhteistyössä SKE ry (Suoramainonnan ja kaupunkilehtien erillisjakelun yhdistys) ja SME ry (Suomen Mainosjakajien Etujärjestö ry).

Tehostetulla ja uudistetulla perehdytyksellä varmistetaan, että jakaja hallitsee ja ymmärtää työhönsä kuuluvat asiat. Uudet jakajat suorittavat ohjelman heti työsopimuksen teon jälkeen. Myös kaikki vanhat jakajat suorittavat saman perehdytyksen. Perehdyttäminen helpottaa ja nopeuttaa uuden työntekijän työn sujuvuutta työn alkumetreiltä lähtien.

Tämä on tärkeä osa SSM-ketjun laatujärjestelmää, johon kuuluu mm. jokaisen jakajan tekemä kuittaus jakelutapahtuman jälkeen sekä jakelun onnistumisen varmennus. Jakeluyhtiöt eri puolilla maata noudattavat samaa laatujärjestelmää ja toimivat samojen käytäntöjen mukaan. Tämä antaa asiakasyrityksille varmuuden siitä, että heidän viestinsä kulkevat luotettavasti perille kaikkialle Suomeen. Perehdyttämisohjelman toimittajana on Apprix EduGame.

SSM Suomen Suoramainonta -ketju tarjoaa tänä kesänä työtä noin tuhannelle nuorelle. Pääosin työt ovat kaupunkilehtien ja mainosten jakelutyötä, mutta jonkin verran kesätöitä on ollut tarjolla aluekonttoreiden varastoissa, toimistoissa ja kuljetuksessa.

Vastuullinen kesätyö on monille nuorille tärkeä linkki ja ensi kosketus työelämään. Työ opettaa itsenäiseen työskentelyyn ja kantamaan vastuuta omasta tekemisestä. Tämä tukee nuoren kasvua itsenäisyyteen ja tarjoaa arvokasta oppia tulevia työtehtäviä varten. SSM-ketjussa työuransa voivat aloittaa jo 14-vuotiaat nuoret. 

SSM Suomen Suoramainonta-ketju on valtakunnallisesti katsoen huomattavan suuri työnantaja. SSM-ketju työllistää vuositasolla noin 13 000 työntekijää. Viikoittainen jakajamäärä on 6 000. Kesätöihin hakeutunut nuori voi helposti jatkaa töiden tekemistä myös kesän jälkeen, koulunkäynnin tai opiskelun lomaan hyvin sopivana työnä. Jakaja voi valita työnantajansa kanssa jakelualueet eli paljonko haluaa käyttää aikaa ja minkälaisia ansioita tavoittelee. 

 

Lisätiedot

Mika Kauppinen, tuotantojohtaja, puh. 0500 122 034, mika.kauppinen@suoramainonta.fi
Pasi Latva, myynti- ja markkinointipäällikkö, puh. 040 742 9043, pasi.latva@suoramainonta.fi

SSM Suomen Suoramainonta tarjoaa suoramainonnan kokonaispalvelua niin alueellisesti kuin valtakunnallisesti yrityksille ja yhteisöille osaavalla ja omalla henkilökunnalla sekä omilla tuotantovälineillä. SSM Suomen Suoramainonta -ketju huolehtii vuosittain noin miljardin jakelutuotteen jakelusta erilaisille kohderyhmille.

SSM Suomen Suoramainonta -ketjuun kuuluu 52 jakeluyhtiötä, joilla on 70 paikallistoimipistettä eri puolilla Suomea. Kuulumme Suomen Asiakkuusmarkkinointiliittoon (ASML) ja European Letterbox Marketing Associationiin (ELMA).

www.suoramainonta.fi 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs