Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Katriina Karkulehto nousee kehittämään Tekirin liiketoimintaa

Tekir Oy

Katriina Karkulehto nousee kehittämään Tekirin liiketoimintaa

Tiedote.
Julkaistu: 15.09.2015 klo 10:40
Julkaisija: Tekir Oy

Strategiakonsultti Katriina Karkulehto on nimitetty viestinnän konsulttiyritys Tekir Oy:n liiketoiminnan kehittämisestä vastaavaksi johtajaksi 1.9.2015 alkaen. Karkulehto on toiminut tähän saakka Tekirin konsulttina ja strategisen viestinnän asiantuntijana.

Ennen Tekiriä Karkulehto työskenteli muun muassa liikkeenjohdon konsulttina Talent Vectiassa ja tutkijana Teknillisessä korkeakoulussa. Koulutukseltaan Karkulehto on tekniikan lisensiaatti ja kasvatustieteen maisteri.

”Haluamme kehittää Tekirin tuotteita ja palveluita entistä paremmiksi ja selkeämmiksi asiakkaidemme tarpeisiin. Aloitimme tämän työn viime vuonna, ja siinä Katriinan rooli on ollut merkittävä. Katriina hahmottaa erinomaisesti kokonaisuuksia sekä liiketoiminnan mahdollisuuksia, ja monet nykyiset ja tulevat asiakkaamme hyötyvät hänen kyvyistään strategian toimeenpanijana”, Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi kommentoi nimitystä. 

Johtaja Katriina Karkulehto raportoi uudessa tehtävässään toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemelle. Karkulehto kuuluu myös Tekirin johtoryhmään.

"Olen innoissani uudesta mahdollisuudesta kehittää Tekirin liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Yhtiö on vahvassa kasvussa ja hakee myös uusia tuotteita ja palveluja, jotka laajentavat Tekirin vahvaa ja ainutlaatuista osaamista. Tekirin tiimi on osaamiseltaan entistä monipuolisempi. On hienoa päästä tekemään työtä tämän upean joukkueen kanssa uudessa roolissa", Katriina Karkulehto sanoo.

Lisätietoja:

Mikko Hämeenniemi
Toimitusjohtaja
Tekir Oy
044 292 1803

Katriina Karkulehto
Johtaja, liiketoiminnan kehittäminen
Tekir Oy
050 582 8999

Liitetiedostot

***

Tekir on vaativaan maineenhallintaan erikoistunut viestinnän konsulttiyritys. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli lähes 1,6 miljoonaa euroa. Yhtiössä on 24 työntekijää.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs