Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Kasvuyrittäjyys valloittaa Kotkan Höyrypanimon 16.10.

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kasvuyrittäjyys valloittaa Kotkan Höyrypanimon 16.10.

Tiedote.
Julkaistu: 02.10.2013 klo 12:48
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kotkan-Haminan seudun yrityksille ja yrittäjiksi aikoville suunnattu Kasvuyrittäjä 2013 -tapahtuma järjestetään Kotkan Höyrypanimolla keskiviikkona 16.10.2013. Iltapäivän aikana on luvassa hyödyllistä asiaa ja käytännön vinkkejä internetin ja sosiaalisen median hyödyntämisestä yrityksen markkinoinnissa, tietoa E18-mahdollisuuksista ja seudun palveluista. Tähtisparraajana toimii Henkka Hyppönen. Tapahtuma on osallistujille maksuton.

Ennen ohjelman alkua, tauolla ja ohjelman jälkeen avoinna olevilla ständeillä tarjolla on laaja valikoima seudun yrityksille suunnattuja palveluja: yritysneuvontaa, yrityksen kehittämispalveluja, koulutus- ja rekrytointipalveluja sekä rahoitus- ja vakuutuspalveluja. Paikallisia kasvutarinoita kuullaan paneelikeskustelussa, jossa mukana Lasse Järvinen Ostohyvitys.fi:stä, Petronella Grahn Tinttu.com:sta, Sauli Orimus Erämys Oy:stä sekä valokuvaaja Sofia Virtanen. Valittavana on myös neljä erilaista, käytännönläheistä työpajaa, joiden teemoina ovat pelialan ansaintalogiikka (englanniksi), Googlen markkinointityökalut, sosiaalinen media markkinoinnissa (englanniksi) ja venäläisille kuluttajille suunnattu internet-markkinointi.

Iltapäivä huipentuu Leijonan häkki -pitchaustilaisuuteen, jossa paikallisia ICT-alan liikeideoita ja startup-yrityksiä arvioivat asiantuntijat ja investorit mm. Will Cardwell Aalto-yliopistosta, Jukka Koski Midas Equities:ta sekä paikallisia sijoittajia. Paras pitchaus palkitaan osallistumisoikeudella kansainväliseen investoritapaamiseen Singaporeen tammikuussa 2014.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor, Google, Aalto-yliopisto, Cursorin koordinoima kaakkoissuomalainen pelialan verkosto Playa Game Industry Hub, yrityskiihdyttämö Venture Gym, yrityshautomo LevelUp, Nordea ja Yritys-Suomi Kotkan-Haminan seutu -verkoston toimijat.

”Ilman modernia, rohkeaa ja kasvuhakuista startup-yrittäjyyttä ei synny maailmanluokan kilpailuetua, ei vientituloja eikä työpaikkoja. Seudullemme on jo kehittymässä uskottava pöhinä erityisesti ICT-kasvuyrittäjyyden ympärille. Iloksemme voin todeta että jo yli 50 yritystä on mukana ICT- ja pelitoimialojen kehittämisessä eri tavoin. Paljon on vielä töitä tehtävänä mutta Kasvuyrittäjä 2013 -tapahtuma on osoitus siitä, että seudullamme on hyvä draivi, tahtoa kehittyä ja erottua joukosta kovassa kilpailussa. Me emme ehkä voi olla suurin mutta voimme olla kaunein ja älykkäin”, toteaa Cursorin ICT-painopisteohjelmasta vastaava Jan Storgårds.

Tapahtuma on myös osa Cursorin, Googlen ja Aalto-yliopiston välistä yhteistyötä, jonka yhtenä tavoitteena on tukea seutumme yritysten kasvua ja menestystä internetin luomilla mahdollisuuksilla esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin tehostamisella. ”Jokainen yrittäjä, oli sitten kyseessä pienempi tai suurempi yritys, on varmasti valmis myymään enemmän. Ja tätä kasvua haluamme olla tukemassa myös Kasvuyrittäjä -päivän avulla, ja totta kai Cursorin palvelujen kautta löytyy väyliä myös kansainväliseen kasvuun tähtääville yrityksille”, jatkaa yritysneuvojana ja projektipäällikkönä toimiva Heidi Sjögren Cursorista.

Lisätietoja:

projektipäällikkö, yritysneuvoja Heidi Sjögren, Cursor Oy

puh. 040 190 2547, heidi.sjogren@cursor.fi

ohjelmapäällikkö Jan Storgårds, Cursor Oy

puh. 040 190 2534, jan.storgards@cursor.fi

Tapahtuman ohjelma:

Kasvuyrittäjä 2013

keskiviikkona 16.10. klo 11 alkaen Kotkan Höyrypanimolla, os. Metsontie 41

11.00 alkaen kahvitarjoilu ja palveluständit avoinna

12.00–14.00

MITEN HYÖDYNTÄÄ INTERNETIÄ YRITYKSEN MARKKINOINNISSA? 30 min

Sami Kankkunen, Google Suomi

E18 MAHDOLLISUUDET SEUDUN YRITYSTOIMINNALLE 20 min

Toomas Lybeck, Cursor

Maria Ritola, Demos Helsinki

PAIKALLISIA KASVUTARINOITA – PANEELIKESKUSTELU 30 min

UUTTA NÄKÖKULMAA KASVUUN. KOKEILE! Henkka Hyppönen 40min

tauko 30 min

Tutustu ständeihin ja kysy yritystoimintaan liittyvistä asioista. Mukana mm. Cursor, Google, Nordea, Tapiola, Neogames, ELY-keskus, Tekes, Keksintösäätiö, TE-toimisto, Kyamk, Ekami, Helsingin yliopisto Koulutus ja kehittämiskeskus Palmenia

14.30–15.30

Työpajat (valitse yksi!)

MONETIZATION IN F2P GAMES

Oscar Clark, Applifier

GOOGLEN MARKKINOINTITYÖKALUT YRITYKSILLE

Sami Kankkunen, Google Suomi

SOCIAL MEDIA IN MARKETING

Richard Kaufmann, Freud Oy

INTERNET-MARKKINOINTI VENÄLÄISILLE KULUTTAJILLE

Teemu Hakolahti, Mediatalo Toimelias

15.45–16.30

LEIJONAN HÄKKI -pitchaustilaisuus

Palveluständit avoinna ennen ohjelman alkua, tauolla ja ohjelman jälkeen!

Ilmoittautuminen tapahtumaan sähköisesti 9.10. mennessä tapahtuman nettisivuilla:

www.cursor.fi/kasvuyrittaja

Tapahtuma on maksuton.

Liitetiedostot

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs