Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Kaikki henkilöstöedut yhdistävän Ticket Duo -kortin myynti ylittänyt odotukset

Edenred

Kaikki henkilöstöedut yhdistävän Ticket Duo -kortin myynti ylittänyt odotukset

Tiedote.
Julkaistu: 10.09.2013 klo 09:15
Julkaisija: Edenred

Edenred lanseerasi kesäkuussa henkilöstöetujen prepaid-valikoimaan uuden korttiratkaisun. Sähköisessä Ticket Duo -sirukortissa lounas-, kulttuuri- ja liikuntaedut yhdistyvät yhteen korttiin. Uuden yhdistelmäkortin myynti on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Työnantajapuolella yhdistelmäkortti vähentää henkilöstöetujen hallinnointiin liittyvää työtä, kun kaikki edut saa hankittua yhden toimijan kautta. Myös työntekijälle yhden kortin sähköinen ratkaisu on vaivaton: edut ovat aina mukana käyttöä varten.

Ticket Duo -kortissa yhdistyvät Edenredin kaksi suosittua henkilöstöetukorttia, Ticket Restaurant ja Ticket Mind&Body. Edenred tarjoaakin ainoana toimijana Suomessa kaikki henkilöstöedut yhdellä kortilla: lounas-, kulttuuri- ja liikuntaedut.

Yhdistelmäkortti on helppokäyttöinen niin työnantajalle kuin -tekijälle. Henkilökohtainen, PIN-koodilla suojattu Ticket Duo -kortti käy maksuvälineenä yli 20 000 ravintolassa ja 4 500 liikunta- ja kulttuuripaikassa Suomessa.

– Ticket Duo -yhdistelmäkortti on otettu markkinoilla vastaan hyvin: myynti on käynnistynyt yli odotustemme. Markkinatietomme mukaan noin puolet yrityksistä on kiinnostunut yhdistämään henkilöstöetunsa yhdelle kortille. Työnantajalle yhdistelmäkortti on vaivattomampi, kun etujen hallinnointiin liittyvää työtä on vähemmän, kertoo Edenred Finlandin toimitusjohtaja Markus Mustelin.

Panostus työhyvinvointiin palautuu jopa kuusinkertaisena

Yli 90 % Suomessa toimivista työnantajista tukee työntekijöidensä hyvinvointia kannustamalla liikuntaharrastuksiin sekä tarjoamalla etuja kulttuurimenoihin. Sadat tuhannet syövät päivittäin myös työnantajansa tukemaa lounasta.

Lounas muodostaa työikäisen väestön päivittäisestä ravinnosta jopa kolmanneksen, joten on tärkeää, että lounasruoka on ravitsevaa. Kansainvälisen työjärjestön ILOn mukaan* riittävästi ravitsevaa ruokaa nauttiva työväestö onkin noin 20 % tehokkaampaa ja myös vähemmän altis työtapaturmille.

– Tutkimuksen mukaan** kolme neljästä suomalaisesta työikäisestä liikkuu ja urheilee säännöllisesti, keskimäärin kerran-pari viikossa. Kolmannes liikkuu harvemmin tai ei lainkaan. Onkin tärkeää kannustaa jo liikkuvia jatkamaan terveyttä tukevia liikuntaharrastuksiaan ja etsiä keinoja motivoida vähemmän liikkuvia mukaan aktiivisempaan elämään, Mustelin toteaa.

Suomessa lounasedun päiväkohtainen enimmäismäärä on verottajan säätämä 9,70 euroa. Työnantajan työntekijöilleen tarjoama omaehtoinen liikunta- ja kulttuuritoiminta on puolestaan verovapaa etu, jonka vuotuinen määrä on korkeintaan 400 euroa per henkilö.

– Henkilöstöetuihin investointi kannattaa. Tarjottu lounasetu patistaa lempeästi henkilöstöä nauttimaan lounaan, mikä nostaa työtehoja. Liikunta- ja kulttuurimenot puolestaan tarjoavat tärkeää vastapainoa työlle, mikä on yhtälailla olennaista osana hyvinvointia. Panostus työntekijän ravitsemukseen ja hyvinvointiin maksaa itsensä jopa kuusinkertaisesti takaisin, Mustelin summaa.


* Kansainvälinen työjärjestö
ILO, 2005.

** Eurobarometri 72.3: Urheiluun ja fyysinen aktiivisuuteen liittyvä tutkimus, maaliskuu 2010.


Edenred Ticket Duo yhdistää lounas-, kulttuuri- ja liikuntaedut yhdelle kortille

Sähköinen Ticket Duo -etukortti on nykyaikainen ratkaisu isojen ja pienten organisaatioiden henkilöstöetuihin. Mobiilisovelluksen kautta käyttäjä voi tarkastaa esimerkiksi korttinsa saldon, kysyä unohtunutta PIN-koodia tai lukita kadonneelle kortille ladatut edut.

Työnantajalle sähköinen etukortti tekee henkilöstöetujen hankinnasta ja hallinnoinnista helppoa ja selkeää. Työnantaja lataa valitut edut kortille verkossa. Edut kohdistuvat tarkasti työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön. Sähköisellä kortilla edut ovat myös tallessa; kortin kadotessa edut voidaan vaivattomasti siirtää uudelle kortille.

Työntekijälle kortti tarjoaa Suomen laajimman valikoiman ravintoloita, liikunta- ja kulttuuripaikkoja, joissa henkilöstöetuja pääsee hyödyntämään. Henkilöstöetukortti toimii kaikkialla missä MasterCard-korttikin. Henkilökohtainen kortti syötetään maksun yhteydessä maksupäätelaitteeseen tavallisen sirukortin tapaan. Veloitus ohjautuu automaattisesti oikein: ravintoloissa lounasetutililtä ja liikuntapaikoissa liikunta- ja kulttuurietutililtä. Edunsaaja maksaa aina turvallisesti ja tarkasti valitun palvelun hinnan, mikä jouduttaa myös palvelua.

Lisätiedot

Edenred Finland Oy
toimitusjohtaja Markus Mustelin, puh. 040 517 5037 tai markus.mustelin@edenred.com

_______________________________________________________________________

Edenred on maailman johtavin prepaid-maksuvälineratkaisujen tarjoaja, joka kehittää palveluja työntekijöiden hyvinvoinnin ja organisaatioiden toiminnan tehostamiseksi. Edenred on henkilöstöetujen kansainvälinen, johtava toimija. Ensimmäiset lounassetelit Edenred lanseerasi Ranskassa jo vuonna 1962. Edenred kasvoi vuonna 2012 10,1 prosenttia.  Edenred toimii viidellä mantereella, 40 maassa ja yhteensä 6 600 työntekijän voimin. Globaalisti Edenredillä on 530 000 yritysasiakasta ja 34,5 miljoonaa edunsaajaa. Suomessa Edenredin valikoimaan kuuluvat tuotteet Ticket Duo, Ticket Restaurant, Ticket Mind&Body, Fruitbox ja Delicard. Suomessa Edenredillä on 19 työntekijää, 7 000 yritysasiakasta ja 70 000 edunsaajaa. Suomessa Edenredin henkilöstöetukortit käyvät yli 4 500 liikunta- ja kulttuuripaikassa sekä 20 000 ruokailupaikassa. www.edenred.fi.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs