Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Jussi Ollila johtavaksi konsultiksi Tekiriin

Tekir Oy

Jussi Ollila johtavaksi konsultiksi Tekiriin

Tiedote.
Julkaistu: 16.02.2016 klo 09:00
Julkaisija: Tekir Oy

Tekir vahvistaa asemaansa liikkeenjohdon viestintäosaajana

Viestinnän konsulttiyritys Tekir on nimittänyt Jussi Ollilan johtavaksi konsultiksi.

VTM Jussi Ollila (48) on toiminut pitkään viestinnän johtotehtävissä useissa teollisuusyrityksissä eri toimialoilla. Viimeksi hän työskenteli viisi vuotta Metso-konsernin globaalin viestinnän ja brändin kehittämisen johdossa. Sitä ennen Ollila veti viestintää ja markkinointia mm. SRV Yhtiöissä ja Kemira GrowHow'ssa.

”Jussi Ollila tietää omakohtaisesti, mikä on viestinnän rooli yrityksissä ja niiden arjessa ja miten viestintä parhaiten parantaa liiketoimintaa. Tekirissä viemme viestintää yrityksen strategisen johtamisen osaksi, ja tässä työssä Jussille tulee tärkeä rooli. Olemme iloisia ja tyytyväisiä, että saamme Jussin vahvistamaan tiimiämme. Jussin pitkä kokemus ja näkemys koituvat varmasti asiakkaidemme hyväksi”, Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi sanoo.

"Viestinnän strateginen merkitys yrityksille on lisääntynyt selkeästi mm. digitaalisten kanavien nopean kehityksen vuoksi. Tekir on Suomen johtavia maineenhallinnan asiantuntijaorganisaatioita, odotan innolla mahdollisuutta auttaa asiakkaitamme vaativissa viestinnällisissä haasteissa", Jussi Ollila kommentoi.

Tekir on vaativaan maineenhallintaan erikoistunut viestinnän konsulttiyritys. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli yli 2,1 miljoonaa euroa. Yhtiössä on 24 työntekijää.

 

Lisätietoja:

Mikko Hämeenniemi
toimitusjohtaja
Tekir Oy
044 292 1803 

Jussi Ollila
johtava konsultti
Tekir Oy
050 372 5229

Liitetiedostot

***

Tekir on vaativaan maineenhallintaan erikoistunut viestinnän konsulttiyritys. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli yli 2,1 miljoonaa euroa. Yhtiössä on 24 työntekijää.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs