Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Joukkoja ei voi johtaa takahuoneesta: Aleksi Salminen

Kissconsulting Oy

Joukkoja ei voi johtaa takahuoneesta: Aleksi Salminen

Tiedote.
Julkaistu: 17.08.2016 klo 06:11
Julkaisija: Kissconsulting Oy

Aleksi Salminen teki hiljattain suuren elämäntapamuutoksen ja hyppäsi ketjujohtajuudesta yksityisyrittäjäksi. Tällä hetkellä hän pyörittää Lahdessa Mooster Denim -nimistä farkkukauppaa, jossa hän toteuttaa omia oppejaan asiakaspalvelun tärkeydestä. Oman yrittäjyytensä ohella hän hyppää myös valmentajarooliin Kissconsulting oy:ssä. 

Salmisen johtamisfilosofiana on se, että joukkoja ei voi johtaa myymälän takahuoneesta taikka pääkonttorin kulmahuoneesta, vaan joukkoja johdetaan edestä ja ihmisten keskeltä. ”Arvostus ja kunnioitus saavutetaan esimerkillisten tekojen kautta, ei niinkään aseman tai tittelin takia, kertoo Salminen ajatuksiaan johtamisesta. ”Mitä strategiaan tulee, niin se tulee jalkauttaa koko organisaationläpi. Jokaisen yrityksessä on sitouduttava prosessiin ja harjoiteltava toimintoja käytännössä”, Salminen kuvaa. "Jokainen, joka asettuu jonkin asteiseen esimiesrooliin, asettuu ennen kaikkea esimerkin rooliin ja toimia organisaaation innostavana voimana, Salminen jatkaa.

Aleksi on toiminut viisitoista vuotta ketjupuolella, muun muassa Carlingsilla ja KappAhlilla, jossa maajohtajan työssään hän keskittyi erityisesti asiakaskohtaamisten parantamiseen myymälöissä. 

Aleksi Salminen on energinen persoona, inspiroiva valmentaja ja esiintyjä, joka saa omalla esimerkillään, rehellisyydellään ja läpivientikyvyllään muutoksia aikaiseksi, kuvailee Kissconsultingin toimitusjohtaja Maarika Maury Salmisen työtapaa.

”Uskon, että Salmisen käytännön kokemuksista on hyötyä ja hänellä mainiot lähtökohdat toimia valmentajana. Hän on myös hyvä esimerkki johtajaroolista, jossa uskalletaan, rohkeasti heittäytyä uusiin asioihin ja myös toteuttaa niitä”, kertoo Maury. ”On hienoa olla mukana muuttamassa suomalaista johtamiskulttuuria”, kertoo Salminen odotuksistaan valmennustyöstä Kissconsultingissa. 

Maarika Maury, Kissconsulting toimitusjohtaja, 050-5900412, maarika@kissconsulting.fi

Aleksi Salminen, 0504688775

 

Liitetiedostot

Kissconsulting Oy on 1990 perustettu liikkeenjohdon konsultointi- ja valmennusyritys. Kissconsulting toteuttaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityä konsultointia ja yritysvalmennuksia tähdäten asiakkaan menestykseen. Kissconsulting on mukana asiakkaan arjessa ja toimii valmennuskumppanina asiakkaan kanssa läpi koko prosessin ajan varmistaen, että valmennuksen anti muuttuu toiminnaksi. Uskomme yksinkertaisuuteen, arkeen ja tekojen merkitykseen. www.kissconsulting.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs