Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Johtamisen paineista ja selviytymiskeinoista:JYPin Tyni ja Virtanen Uudistavan johtamisen Talk Show´ssa 21.5.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Johtamisen paineista ja selviytymiskeinoista:JYPin Tyni ja Virtanen Uudistavan johtamisen Talk Show´ssa 21.5.

Kutsu.
Julkaistu: 14.05.2013 klo 10:45
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JYPin Tyni ja Virtanen Uudistavan johtamisen Talk Show´ssa tiistaina 21.5. klo 12.00 - 15.45, paikkana Jyväskylän Veturitallit, Kahvila Kisko, Veturitallinkatu 6.

Miten johdetaan äärimmäisissä tilanteissa, kun paineet tuloksen tekemiselle ovat kovat? Miten johdetaan yksilöitä ja koko porukkaa samanaikaisesti? Entä miten ylläpidetään jatkuvaa hyvää tuloksentekokykyä? JYPin päävalmentaja Marko Virtanen ja toimitusjohtaja Kari Tyni raottavat savuverhoa näihin haasteisiin vastaamisessa.

Esimerkkejä johtamisen uudistamisesta sekä tiimipelaamisen menestystarinoita ovat kertomassa myös Viherlandia Oy, Qvantel Business Solutions Oy sekä Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy.

Kasvavilla ja kehittyvillä pk-yrityksillä ei aina ole aikaa ja työkaluja pysähtyä kehittämistyön ääreen.

– Uudistava johtaminen –projektin avulla yritykset ovat mm. selkiyttäneet organisaationsa vastuualueita ja tehtäviä, kertoo projektipäällikkö Marianne Ekonen.

– Myös palautteen antamiseen, vastaanottamiseen ja hyödyntämiseen esimiehet ovat saaneet eväitä.

Esimiestyö saattaa vaihdella saman yrityksen sisällä paljonkin.

– Johtamistyötä on kehitetty myös laatimalla organisaatioon esimiesten yhteiset pelisäännöt, jatkaa Ekonen. Uudistavan johtamisen keskiössä on henkilöstön osallistaminen organisaation kehittämiseen.

Talk Shown järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston yhteistyössä toteuttama Uudistava johtaminen -projekti. Projektissa on mukana keskisuomalainen pk-yritysryhmä.

Katso ohjelma: http://www.jamk.fi/download/40643_UUJO_TalkShow_Kutsu.pdf

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Marianne Ekonen, projektipäällikkö, 050 409 8352, etunimi.sukunimi@jamk.fi,  Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoiminta ja palvelut -yksikkö, Uudistava johtaminen -projekti

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 8011
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs