Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Jaana Kettunen yksinkertaistajaksi Kissconsulting Oy:hyn

Kissconsulting Oy

Jaana Kettunen yksinkertaistajaksi Kissconsulting Oy:hyn

Nimitys.
Julkaistu: 20.06.2016 klo 06:00
Julkaisija: Kissconsulting Oy

Jaana Kettunen on koulutus- ja valmennusyritys Kissconsultingin uusin vahvistus. Rooli on nimetty tehtävän tarkoituksen mukaan ”yksinkertaistajaksi”.

Kettunen on 41-vuotias kasvatustieteen maisteri ja monipuolinen taustaltaan. Hän on toiminut yli 15 vuotta henkilöstö- ja muutosjohtamisen tehtävissä erilaisissa tuotanto- ja palveluorganisaatioissa.  Hänellä on pitkä kokemus konsulttina ja valmentajana sekä ennen tätä henkilöstöpäällikkönä ja -johtajana eri toimialoilla. Kettunen on työskennellyt kotimaisissa ja kansainvälisissä organisaatioissa. Kettunen on toteuttanut useita onnistuneita liiketoiminnan, johtamisen ja henkilöstön muutosprojekteja. Viimeksi hän on toiminut Riffing Oy:n toimitusjohtajana.

Johtamisen kehittämisen ohella Kettusella on vahva kokemus prosessien tehostamisesta sekä järjestelmien hyödyntämisestä liiketoiminnan tukena. Hän on ollut myös ajanhallintaa käsittelevän kirjan toisena kirjoittajana.

Kettunen on tutustunut Kissconsultingin toimintaan asiakkaan silmin usean yhteisen projektin kautta. Strategian yksinkertaistaminen ja myynnin tehostamisen askeleet Kissconsultingin keinoin ovat tulleet tutuksi hänelle jo pidemmän ajan kuluessa ja yhteistyötä on tehty onnistuneesti pitkään.

“Olen erittäin iloinen tullessani mukaan Kissconsultingin toimintaan. Erityisen mielenkiintoisen siitä tekee se, että pääsen keskittymään yritysten strategiakirkastusten ja -valmennusten ohessa kuntien ja kaupunkien strategioiden yksinkertaistamiseen. Julkinen sektori on vastikään päässyt hyötymään Kissconsultingin tuloksekkaista menetelmistä ja nyt tarkoitus on viedä viestiä strategian kirkastamisen ja viestinnän merkityksestä vielä laajempaan tietoisuuteen. Kunnissa ja kaupungeissa puhutaan kovasti elinvoimaisuudesta ja sen turvaamisesta ja tähän Kissconsultingista keinoja löytyy”, Kettunen kertoo omasta vastuualueestaan.

Maarika Maury, Kissconsultingin toimitusjohtaja kertoo, että ajatus Kettusen pyytämisestä mukaan, on ollut mielessä jo pitkään. ”Kettunen on käytännönläheinen moniosaaja ja johtamisen taitaja. Hänellä on laaja osaaminen ja hän kykenee tarkastelemaan ongelmia kokonaisvaltaisesti, mutta ratkaisemaan ne käytännönläheisesti. Lisäksi hänellä on kyky tuottaa ideoita boksin ulkopuolelta. Useasta yhteisestä projektista tiedämme, että meille tärkeä yksinkertaistaminen sujuu", Maury tiivistää.

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt:

Maarika Maury, toimitusjohtaja, 050-5900412, maarika@kissconsulting.fi

Jaana Kettunen, yksinkertaistaja, 040-169 7330, jaana.kettunen@kissconsulting.fi

Kuva: Mikko Levo

Liitetiedostot

Kissconsulting Oy on 1990 perustettu liikkeenjohdon konsultointi- ja valmennusyritys. Kissconsulting toteuttaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityä konsultointia ja yritysvalmennuksia tähdäten asiakkaan menestykseen. Kissconsulting on mukana asiakkaan arjessa ja toimii valmennuskumppanina asiakkaan kanssa läpi koko prosessin ajan varmistaen, että valmennuksen anti muuttuu toiminnaksi. Uskomme yksinkertaisuuteen, arkeen ja tekojen merkitykseen. www.kissconsulting.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs