Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Innostu yrittäjyydestä -yrittäjyysiltapäivä 19.3.

Oulun ammattikorkeakoulu

Innostu yrittäjyydestä -yrittäjyysiltapäivä 19.3.

Tiedote.
Julkaistu: 14.03.2013 klo 08:37
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulu (Oamk) järjestää yrittäjyysiltapäivän tiistaina 19.3. klo 12–16 Tekniikan yksikössä (Auditorio 1, Kotkantie 1, Oulu). Tapahtumassa kuullaan, kuinka Oamkista valmistuneiden osaaminen on ilmennyt uutena liiketoimintana ja uusina tai entistä kehittyneempinä toimintatapoina, -prosesseina, tuotteina, palveluina sekä alueen yritysten liiketoimintana. Median edustajat ovat tervetulleita tapahtumaan.

Ohjelma

12.00 Kahvi
12.15 Tilaisuuden avaus
12.20 Rehtori Jouko Paaso, Oamk
12.40 Yrittäjän tarina, tj Jouko Koski, Conlog Group
13.00 Yrittäjän tarina, tj Jaakko Laitinen, RP-Koneet Ky
13.20 Yrittäjän tarina, tj Seppo Puroila, Puroila Oy
13.40 Yrittäjän tarina, tj Mikko Junttila, Mikfast Oy
14.00 Kahvi
14.20 Yrittäjän tarina, tj Arto Oja, PLC Oy
14.40 Yrittäjän tarina, tj Vesa-Pekka Palokangas, PiiMega Oy
15.00 Yritysostot, pp Tommi Sirviö, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
15.20 Paneeli: yrityksen käynnistäminen
16.00 Tilaisuus päättyy

Yrittäjyys talousalueen voimavara

Oamk osallistuu Pohjois-Suomen tulevaisuuden luomiseen kehittämällä aktiivisesti ja tarvelähtöisesti alueen työ- ja elinkeinoelämää. Ammattikorkeakoulu tarjoaa monia erilaisia yhteistyön muotoja ja palveluja alueen elinkeinoelämän kehittämiseksi.

Oamk on toisena päätoteuttajana korkeakoulujen kasvuyrittäjyyskeskus Business Kitchenissä, joka tarjoaa monipuolista yhteistoimintaa ja palveluita yrityksen perustamista suunnitteleville ja liikeidean haltijoille.

Oamkin yrityshautomossa opiskelija voi kehittää ideansa liiketoimintasuunnitelmaksi ja mahdollisuuksien myötä edelleen toimivaksi yritykseksi. Vuonna 2012 yrityshautomossa syntyi 15 uutta opiskelijoiden perustamaa yritystä, ja parhaillaan hautomossa on noin 90 yrittämisestä kiinnostunutta opiskelijaa. Oamkin Kickstart-liikeitoimintaideakilpailu antaa opiskelijoille kokemusta liikeidean kehittämisestä ja parhaimmillaan sytyttää kipinän yrittäjyyteen. Viime vuonna kilpailuun osallistui 69 ideaa eri koulutusaloilta.

Lisäksi Keksintösäätiön rahoittama Tuoteväylä-palvelu auttaa rakentamaan kaupallistamispolun oamkilaisten liikeideoille ja keksinnöille. Palvelu tarjoaa ohjeita, apua ja resursseja liiketoiminnan suunnitteluun ja käynnistämiseen.

Lisätietoja

Ensio Sieppi, yliopettaja, 010 272 3183, ensio.sieppi@oamk.fi

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs