Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Image Wear täydentää osaamistaan ostamalla sairaalaneulososaaja MediWen liiketoiminnan

Image Wear Oy

Image Wear täydentää osaamistaan ostamalla sairaalaneulososaaja MediWen liiketoiminnan

Tiedote.
Julkaistu: 01.02.2016 klo 11:11
Julkaisija: Image Wear Oy

Suomalainen Image Wear Oy vahvistaa neulos-, potilas- ja seniorivaatetuksen liiketoimintaosaamistaan ostamalla Suomen johtavan sairaalatekstiilien neulososaajan MediWe Oy:n liiketoiminnan.

”Kaupan avulla saamme Image Weariin vahvuutta erityisesti vaativien potilasvaatteiden valmistamiseen. MediWe Oy puolestaan varmistaa nyt tehtävän yrityskaupan avulla hallitun sukupolvenvaihdoksen sekä pitkäaikaisen, kehittävän omistuksen jatkossakin. Kaikki MediWe Oy:n kuin myös tuotantoyksikkö Zira Oy:n henkilöt siirtyvät luonnollisesti Image Wearin palvelukseen vanhoina työntekijöinä”, kertoo toimitusjohtaja Pekka Nikkanen Image Wearista.

Image Wear on Suomen johtava työvaatevalmistaja, jonka laaja tuotevalikoima sisältää yli 4 500 tuotetta. Suomessa ja Virossa viime vuonna yhteensä yli 300 henkilöä työllistänyt perheyritys kasvaa nyt kaupan myötä. Uusia tuotteita yrityskauppa tuo erityisesti hoiva-alalle. ”MediWe Oy:n erityisosaaminen on korkealaatuisten ja käytössä mukavien potilasvaatteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Näiden tuotteiden saaminen Image Wearin valikoimaan on luonteva täydennys hoiva- ja palvelualan työvaatekokonaisuuteemme. On hienoa saada joukkoomme kokeneita ja sitoutuneita, meille uusien tuotteiden osaajia”, Pekka Nikkanen lisää.

MediWe Oy on neuloksista valmistettujen tuotteiden markkinointiin ja tuotantoon erikoistunut perheyritys, joka on ollut jo vuosia oman segmenttinsä markkinajohtaja. Yritystoiminnan vankka pohja ulottuu edellisen sukupolven osaamiseen.

”MediWen toiminnassa on paneuduttu hoitoa vaativien potilaiden ja hoivakotiasukkaiden pukeutumiseen ja asukokonaisuuksiin. Tuotteet ovat siksi miellyttäviä, toimivia, helppohoitoisia ja kestäviä ja sopivat erityisesti pesuloiden, tekstiilihuoltajien, sairaaloiden ja hoitokotien tarpeisiin. Määrätietoinen tavoitteemme on ollut toimia luotettavasti, varmasti ja täsmällisesti – toiminnan keskiössä on aina asiakas”, kuvaa MediWe Oy:n toimitusjohtaja Sirpa Kärkkäinen.

”Askel Image Wearin vahvan brändin alle on meille hyvä tapa varmistaa vuosikymmenien aikana hankitun osaamisen säilyminen ja edelleen kehittyminen. Osana merkittävää suomalaista perheyritystä, MediWen tuoteosaaminen ja liiketoimintakokemus jatkavat kehittymistään meille sopivassa arvokehyksessä”, kiteyttää Kärkkäinen.

 

Lisätietoja:

Pekka Nikkanen, Image Wear Oy

pekka.nikkanen@imagewear.fi, puh. 020 7980 519

 

Sirpa Kärkkäinen, MediWe Oy

sirpa.karkkainen@mediwe.fi puh. 040 7760 820

--

Image Wear on Suomen johtava ja Euroopan laajuisesti merkittävä työvaatetoimittaja. Image Wear -konserniin kuuluvat Tampereella sijaitseva emoyhtiö Image Wear Oy ja Virossa toimiva Image Wear AS. Vuonna 1959 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys työllisti viime vuonna 133 ihmistä Suomessa ja 182 Virossa. Yritysten yhteen laskettu liikevaihto oli 24,6 M€.

MediWe Oy on erikoistunut erityistä osaamista vaativien trikootuotteiden valmistukseen ja myyntiin potilas- ja hoivakotiasukaskäyttöön. MediWe on Suomen markkinajohtaja potilasvaatetoimittajana. MediWe Oy on perheyritys, joka on perustettu vuonna 1992 ja sillä on erittäin tiivis yhteistyö tuotantoyritys Zira Oy:n kanssa, joka on perustettu 1979. Liikevaihtoa vuonna 2015 kertyi 2,7 M€ ja yritykset työllistävät Iisalmessa 15 henkilöä.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs