Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Ilmiöpohjainen oppiminen ja analytiikka nostavat verkko-oppimisen uudelle tasolle

Arcusys

Ilmiöpohjainen oppiminen ja analytiikka nostavat verkko-oppimisen uudelle tasolle

Tiedote.
Julkaistu: 02.02.2016 klo 11:30
Julkaisija: Arcusys

Pohjois-Karjalan Kouluskuntayhtymä (PKKY) otti opetusohjelmaansa ilmiöpohjaisen oppimisen pedagogiikan. Verkkokurssien läpäisyaste on tällä hetkellä jo yli 70 prosenttia. 

Joensuu, 2. helmikuuta, 2016. Arcusys, johtava Liferay-pohjaisten digitaalisten oppimisratkaisujen toimittaja, toimitti sosiaaliseen oppimiseen taipuvan Valamis -oppimisympäristön PKKY:lle syksyllä 2015. Kun syksyn 2015 oppimistuloksia päästiin vertailemaan syksyn 2014 vastaaviin lukuihin, olivat tulokset erittäin lupaavia. 

"Ilmiöpohjaisen oppimisen pedagogiikan myötä opiskelijat ovat suorittaneet verkkokurssinsa huomattavasti nopeammin ja paremmin arvosanoin," kertoo Ville Tuominen, PKKY:n verkko-oppimisen ja opetusteknologian asiantuntija. "Myös essee -vastausten laatu on parantunut, koska opiskelijat pystyvät omaksumaan opiskelemansa arkielämän ilmiöt paremmin," Tuominen jatkaa. 

PKKY:n tapauksessa verkko-opintojen läpäisyaste on kasvanut 49 prosentista 59 prosenttiin vuoden vertailuajanjaksolla. Tammikuussa 2016 läpäisyaste ylitti jo 70 prosenttia. Samalla aikavälillä arvosanojen "hyvä" ja "kiitettävä" osuus kaikista arvosanoista kasvoi 19 prosentista 78 prosenttiin. Lisäksi, opettajat voivat seurata visuaalisen rakennekartan avulla opiskelijoiden opintojen etenemistä ja tehdä tarvittaessa muutoksia opintokokonaisuuksiin, joissa usealla opiskelijalla on haasteita. Valamis -oppimisympäristön avulla myös oppijat voivat seurata etenemistään helposti sekä antaa ja saada palautetta opinnoistaan ilman viivytyksiä.

"Uusimpien oppimisteknologioiden yhdistäminen edistykselliseen verkkopedagogiikkaan, kuten ilmiöpohjaiseen oppimiseen, tuo todistetusti parempia oppimistuloksia," sanoo Janne Hietala, Chief Commercial Officer, Arcusysilta. "Valamiksen oppimisteknologia yhdistettynä ilmiöpohjaiseen oppimiseen on lupaava yhdistelmä myös suomalaisen koulutusteknologian viennin näkökulmasta," Hietala jatkaa.

Järjestämme kaksi ilmaista ilmiöpohjaisen oppimisen webinaaria. Ilmoittaudu mukaan täällä:
2. helmikuuta 2016 | klo 15:00 | Rekisteröidy 
täältä
3. Helmikuuta 2016 | klo 19:00 | Rekisteröidy täältä

Lisätiedot:

Arcusys Oy
Janne Hietala
Chief Commercial Officer, CCO
janne.hietala@arcusys.fi
+358 40 831 4245

PKKY
Ville Tuominen
Verkko-oppimisen ja opetusteknologian asiantuntija
ville.tuominen@pkky.fi
+358 50 311 5811

Arcusys on kansainvälisesti kasvava oppimisen digitalisaatioon erikoistunut Liferay kehittäjäyritys. Valamis -oppimisympäristö tarjoaa organisaatioille ratkaisun oppimisen digitalisaation mukana tuomien haasteiden muuntamiseksi organisaation kilpailueduksi. Yrityksen asiakkaat koostuvat suurista yksityisen ja julkisen puolen organisaatioista. Arcusysin pääkonttori sijaitsee Joensuussa, minkä lisäksi yhtiöllä on yhteensä viisi muuta toimistoa Suomessa, Yhdysvalloissa ja Venäjällä. Lisätietoja osoitteessa www.arcusys.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs