Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Hyvä olo, parempi mieli -hyvinvointipäivillä kannustetaan huolehtimaan itsestä

Tampereen ammattikorkeakoulu

Hyvä olo, parempi mieli -hyvinvointipäivillä kannustetaan huolehtimaan itsestä

Tiedote.
Julkaistu: 20.10.2015 klo 09:15
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on päivittäistä huolenpitoa itsestä. Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijat toteuttavat Hyvä olo, parempi mieli -tapahtuman 20.–22.10.2015, jossa kannustetaan huolehtimaan omasta terveydestä ja hyvinvoinnista.

TAMKin Hyvinvointiklinikan ensimmäistä kertaa järjestämää Hyvä olo, parempi mieli -hyvinvointitapahtumaa on ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa opiskelijatiimi, johon kuuluu bioanalyytikko- ja fysioterapeuttiopiskelijoita sekä liiketalouden opiskelijoita. Tapahtuma on samalla myös uusi opiskelumuoto TAMKissa. Kohderyhmänä ovat ensisijaisesti TAMKin opiskelijat, opettajat sekä muu henkilökunta.

Hyvinvointipäivien messupisteillä voi tutustua hyvinvoinnin eri osa-alueisiin sekä yhteistyökumppaniyritysten tuotteisiin ja palveluihin. Kävijöillä on mahdollisuus saada tietoa, ohjausta ja neuvontaa hyvinvointiin liittyvistä aiheista. Bioanalyytikko-opiskelijat mittaavat omalla messupisteellään verenpainetta sekä glukoosi-, hemoglobiini- ja kolesteroliarvoja. Fysioterapeuttiopiskelijat tarjoavat lyhyitä hierontanäytteitä.

Hyvinvointitapahtumassa fysioterapeuttiopiskelijat selvittävät Tanita-kehonkoostumusanalyysillä kehon metabolisen iän. Kehonkoostumusanalysaattorilla tehtävä mittaus on erittäin nopea (kesto noin 30 sekuntia) ja tarjoaa runsaasti luotettavaa tietoa kehonkoostumuksesta. Mittaus on tehokas työkalu ravintotottumusten, terveysliikunnan, painonhallinnan ja muiden elämäntapamuutosten motivointiin ja seurantaan.

Hyvinvointitapahtumassa on mukana useita hyvinvointialan yrityksiä ja järjestöjä, kuten Varalan Urheiluopisto, Ruohonjuuri Oy, Liikuntamaailma, Unipolisport TAMK, ELIXIA Kaleva, GOGO Park, Laja Laitosjalkine, Frescon Oy, Unikulma Lempäälä Ideapark, SportyFly, Tampereen Orastavat Lihakset Urheiluseura ry (Tolu ry), Tampereen Diabetesyhdistys ry, Tampereen Sydänyhdistys ry, EHYT ry Lentävä Matto ja Opiskeluterveydenhuolto. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja Tays Keskussairaalan yhteisellä ständillä voi tavata ravitsemusterapeutin.

TAMKin Hyvinvointiklinikka tuottaa erilaisia hyvinvointi-, terveyskioski- ja terveystoritapahtumia eri puolilla Pirkanmaata. Palveluvalikoimassa on vaihtoehtoja yksilöille, yhteisöille ja yrityksille. Yksilötasolla klinikalla tehdään erilaisia toimintakykykartoituksia, harjoitusohjelmia ja testejä kuten Tanita-kehonkoostumusmittauksia.

Hyvä olo, parempi mieli -hyvinvointipäivät 20.–22.10.2015, Tampereen ammattikorkeakoulu, Kuntokatu 3, Tampere

Lisätiedot: http://hyvinvointiklinikka.tamk.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/hyvinvointipaivat

 
Hyvinvointiklinikan klinikkavastaava Anne Ketola, 040 572 7881, anne.ketola@tamk.fi
Tapahtuman projektipäällikkö, liiketalouden opiskelija Emmi Tanskanen, 050 326 9787, emmi.tanskanen@tamk.fi

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs