Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Heurekan talous- ja hallintojohtajaksi Ari Kurenmaa

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Heurekan talous- ja hallintojohtajaksi Ari Kurenmaa

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2014 klo 16:26
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus

Tiedekeskussäätiön hallitus on nimittänyt tänään 28.4.2014 tiedekeskus Heurekan uudeksi talous- ja hallintojohtajaksi KTM, varanotaari Ari Kurenmaan (47). Kurenmaa aloittaa työsuhteensa Heurekassa 1.8.2014 alkaen ja siirtyy talous- ja hallintojohtajaksi, kun nykyinen talous- ja hallintojohtaja Hannu Luutonen jää eläkkeelle alkusyksystä. Talous- ja hallintojohtajan paikkaa haki yhteensä 43 henkilöä.

Kurenmaalla on vahvaa talouden ja hallinnon johtamisen osaamista. Hän on toiminut talouden esimiestehtävissä vuodesta 1995 sekä pienissä että isoissa talousorganisaatioissa. Hän on johtanut myös henkilöstö- ja kiinteistöhallintoa sekä lakiasioita ja viestintää. Viimeiset 13 vuotta Kurenmaa on työskennellyt Sanoma-konsernissa erilaisissa talouden ja hallinnon johtotehtävissä.

Lisätietoja:
Heurekan toiminnanjohtaja Anneli Pauli, anneli.pauli@heureka.fi, puh. 040 9015 330
Tiedekeskussäätiön hallituksen puheenjohtaja Tapani Mäkinen, tapani.makinen@eduskunta.fi, puh. 050 5122 603.
Ari Kurenmaa, ari.kurenmaa@gmail.com, puh. 040 750 5335

 

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Päänäyttelyn lisäksi esillä on aina myös vaihtuvia näyttelyitä eri aiheista. Kesäisin on avoinna ulkonäyttelyalue Tiedepuisto Galilei. Vuorovaikutteisten näyttelyiden ohella kävijät voivat kokea huikeita elämyksiä Heurekan planetaariossa, jossa esitetään pääasiassa tähtitiedeaiheisia planetaarioelokuvia. Kaikki Heurekassa toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä osin myös venäjäksi ja viroksi. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin noin 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs