Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Henri Wibom YES ry:n kunniajäseneksi

Valtakunnallinen YES ry

Henri Wibom YES ry:n kunniajäseneksi

Tiedote.
Julkaistu: 02.06.2016 klo 16:12
Julkaisija: Valtakunnallinen YES ry

Valtakunnallinen YES ry kutsuu eläkkeelle jäävän Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtajan Henri Wibomin YES ry:n kunniajäseneksi kiitokseksi työstä yrittäjyyskasvatuksen edistämisessä.

Henri Wibom on yli 20 vuoden ajan edistänyt yrittäjyyskasvatusta Varsinais-Suomessa ja edesauttanut sen organisointia ja vakiinnuttamista koulutukseen.

– Wibom on tiennäyttäjänä tukenut aktiivisen maakunnallisen yrittäjyyskasvatusverkoston synnyttämistä ja johtajuudellaan mahdollistanut YES Varsinais-Suomen toiminnan. Varsinais-Suomen Yrittäjien taloudellinen panostus YES Varsinais-Suomen toimintaan on ollut merkittävä ja YES Varsinais-Suomi on tavoitteellisella toiminnallaan näyttänyt mallia koko valtakunnalliselle YES-verkostolle, sanoo YES ry:n toiminnanjohtaja Sanna Lehtonen.

YES Varsinais-Suomen johdolla on rakennettu Varsinais-Suomeen maakunnallinen yrittäjyyskasvatuksen strategia sekä laadittu maailman ensimmäinen yrittäjyyskasvatuksen kehittämisen työkirja.

– Wibom on panoksellaan ja persoonallaan vahvistanut YES-verkostoa, josta on kasvanut Suomen merkittävin yrittäjyyskasvatuksen toimija ja kehittäjä. Wibom toimi usean vuoden ajan myös Valtakunnallisen YESin ohjausryhmässä.

Henri Wibom on yrittäjyyskasvatuksen etulinjassa mahdollistanut sen, että yrittäjyyskasvatus näkyy niin maakunnan kuin kuntien elinkeinopolitiikassa. Varsinais-Suomessa yrittäjyyskasvatuksen tavoitteet toteutuvat esiopetuksesta korkea-asteelle. Työtä tehdään yhdessä eri toimijoiden kanssa. Varsinais-Suomen Yrittäjien paikallisyhdistykset ovat aktiivisia koulu-yritysyhteistyössä ja yrittäjyyskasvatuksen kehittämisessä.

 

Lisätiedot:

YES ry:n toiminnanjohtaja Sanna Lehtonen, 045 357 2716, sanna@yesverkosto.fi

YES Varsinais-Suomen aluepäällikkö Johanna Vainio, p. 050 358 8409, johanna.vainio@yrittajat.fi

Henri Wibom, p. 050 380 0150, henri.wibom@yrittajat.fi

YES – Intohimona yrittäjyyskasvatus!

YES on yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijaverkosto, jonka tavoitteena on opetushenkilöstöä tukemalla vahvistaa lasten ja nuorten elämässä tarvittavien valmiuksien ja taitojen oppimista ja luoda yrittäjämäistä toimintakulttuuria. YES-palveluja ovat opettajien valmennukset, yrittäjyyskasvatuksen kehittäminen, koulu-yritysyhteistyö sekä Nuori Yrittäjyys ry:n aluepalvelut. YES rakentaa tulevaisuutta, jossa jokaisella nuorella on mahdollisuus yrittäjyyskasvatukseen. YES toimii ympäri Suomen 17 alueellisen YES:in kautta, joita koordinoi Valtakunnallinen YES ry. Valtakunnallisen YES ry:n jäseniä ovat Suomen Yrittäjät, Taloudellinen tiedotustoimisto, Nuori Yrittäjyys ry, Elinkeinoelämän Keskusliitto, OAJ, Perheyritysten liitto sekä MTK.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs