Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Helmikuussa kehutaan työkaveria selän takana

Yllätetään yhteiskunta

Helmikuussa kehutaan työkaveria selän takana

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2013 klo 10:30
Julkaisija: Yllätetään yhteiskunta

Nyt on oikein virallinen lupa puhua työkaverista selän takana. Kun ihmiset sen joka tapauksessa tekevät, nyt helmikuun Kulkuväline mielekkääseen päivään -teemaviikon aikana puhutaan työkaverista selän takana vain hyvää.

 

Helmikuun Kulkuväline mielekkääseen päivään teema on Kehu työkaveriasi selän takana! Teemaviikkona on työviikko 4.-8.2.2013, jolloin innostetaan kehumaan työkavereita heidän selkänsä takana muille työkavereille, ystäville, asiakkaille, esimiehille – kenelle tahansa, pääasia, että kehut, mutta et sille, jota kehu koskee. Kampanjaan voi osallistua jokainen, myös työkaverin tai muita työyhteisöjä voi haastaa mukaan kampanjaan. Kehun voi laittaa myös vaikkapa Yllätetään yhteiskunta Facebook-sivulle.

 

Kulkuväline mielekkääseen päivään on Yllätetään yhteiskunta -ryhmän käynnistämä kampanja, joka pyrkii parantamaan fiilistä ja yhteishenkeä työpaikoilla. Kampanja alkoi lokakuussa 2012. Kampanjan ensimmäinen teema oli "STOP! Pysähdy ja pysäytä!", sen jälkeen seurasivat "Yllätä työkaverisi lounaspyynnöllä", "Anna kiitos" sekä "Anna aikaa". Kulkuväline-kampanja ja sen mukana parempi fiilis ovat levinneet hienosti työpaikoille. Osallistuvien työyhteisöjen jäsenet ovat jakaneet kokemuksiaan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Jokainen jaettu tarina palkitaan, lisäksi kuukauden paras tarina saa erikoispalkinnon.

 

Luettelo tähän mennessä mukaan ilmoittautuneista yrityksistä:

http://www.yllatetaanyhteiskunta.fi

 

 

facebook.com/YllatetaanYhteiskunta

twitter.com/yy_verkosto

mailto:info@devoi.fi

Ryhmä ennakkoluulottomia yritysjohtajia perusti Yllätetään yhteiskunta -ryhmän vuonna 2007 synnyttämään uudenlaista public-private-people -yhteistyötä. Yllätetään yhteiskunta -hankkeista pisimmälle on ehtinyt Kohti hiilineutraalia kuntaa eli HINKU, jota tällä hetkellä vetää Suomen Ympäristökeskus. Toinen merkittävä ja tunnettu idea on nuorten työttömyyden ehkäisemiseen pyrkivä Uusien mahdollisuuksien tori. Yllätetään yhteiskunta luo ennakkoluulottomia ja ennen näkemättömiä toimintamalleja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen yritysten ja julkisen sekä kolmannen sektorin yhteistyönä. 

 

Lisätietoja: Jari Raitanen, 050 995 4440

info@devoi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs