Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Haku Lahden kaupungin kesätyöpaikkoihin alkaa maanantaina

Lahden kaupunki

Haku Lahden kaupungin kesätyöpaikkoihin alkaa maanantaina

Tiedote.
Julkaistu: 28.02.2014 klo 09:55
Julkaisija: Lahden kaupunki

Haku Lahden kaupungin kesätyöpaikkoihin alkaa maanantaina 3.3. klo 9.00. Kesätyöpaikkoja on tarjolla hieman yli 300. Lisäksi Lahden seudun kuntatekniikka työllistää n. 20 henkilöä puisto- ja viheralueiden ylläpitotehtäviin.

Haku tapahtuu sähköisesti, Kuntarekry-järjestelmän kautta. Linkki Kuntarekryyn löytyy maanantaiaamuna Lahden www-sivuilta, osoitteesta www.lahti.fi/suomi/kesatyo.

Kuntatekniikan kesätyöpaikkoja haetaan suoraan sähköpostilla: paivi.kumpulainen@lskt.fi

Haku päättyy 23.3.2014. klo 23.59. Kesätyöhaun tuloksista ilmoitetaan hakijalle 17.4. mennessä.

Opiskelijoille palkankorotus

Opiskelijoiden kohdalla kesätyön palkkausta on korotettu. Opiskelija saa kuukauden mittaisesta työstö kaupungin palveluksessa nyt 950 euroa, kun summa aikaisemmin oli 900 euroa. Koululaiselle palkka kesätyöjaksolta on 800 euroa. 

 

Enemmän kesätyöseteleitä

Lahden kaupunki jakaa kesätyöseteleitä, joiden tarkoitus on auttaa kesätyön etsijää löytämään kesätyöpaikka omatoimisesti vapailta markkinoilta. Seteleiden kysyntä on ollut aikaisempina vuosina vilkasta, joten niiden määrää on lisätty kahdestasadasta kahteensataanviiteenkymmeneen.

Kesätyöseteli on tarkoitettu vuosina 1997–1999 syntyneille, lahtelaisille nuorille. Kesätyösetelit jaetaan Nuorisopalveluiden 8-salilla (Sammonkatu 8) maanantaina 5.5. klo 17.00 alkaen. 

Setelin arvo on 250 euroa ja niitä saa 1 kpl/henkilö. Seteli tulee noutaa henkilökohtaisesti ja hakijan on todistettava henkilöllisyytensä. Jokainen kesätyösetelin saaja etsii työpaikan itse.

Lahti on aktiivisesti mukana Kesäntekijät- sekä  Vastuullinen kesäduuni -kampanjoissa

Lahden kaupunki  on mukana Kesäntekijät kampanjassa,  jossa yhteistyössä Päijät-Hämeen Yrittäjien, Lahden kaupungin, Hämeen TE-toimiston, Päijät-Hämeen liiton, Mediatalo ESAn sekä LADECin kanssa aktivoidaan alueemme yrityksiä palkkaamaan kesätyöntekijöitä nuorisotakuun hengessä. Tavoitteena on työllistää yhteensä jopa 2500 nuorta.

Vastuullinen kesäduuni -kampanjan sydämen muodostavat hyvän kesätyön periaatteet. Periaatteet on laadittu yhteistyössä useiden työelämän asiantuntijoiden kanssa, nuoria kuullen. Kesäduunikampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat noudattamaan näitä periaatteita.

Hyvän kesätyön opas tarjoaa käytännön vinkkejä ja ohjeita kesätyökulttuurin kehittämistä varten. Opasta voi ladata vapaasti täältä: http://www.kesaduuni.org/wp-content/uploads/2013/05/Hyvan_kesatyon_opas.pdf

Kampanjan  kotisivu www.nuori.fi/kesaduuni

 

Lisätietoja

Sami Kuikka
Työllisyysasioiden päällikkö
Lahden kaupunki,
Henkilöstöpalvelut, työllisyysasiat
Puh. 050-398 5411
sami.kuikka@lahti.fi

 

 

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs