Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Haku Lahden kaupungin kesätyöpaikkoihin alkaa maanantaina 14.3.

Lahden kaupunki

Haku Lahden kaupungin kesätyöpaikkoihin alkaa maanantaina 14.3.

Tiedote.
Julkaistu: 23.02.2016 klo 14:23
Julkaisija: Lahden kaupunki

Tiedote 23.2.2016
Lahden kaupunki

Haku Lahden kaupungin kesätyöpaikkoihin alkaa maanantaina 14.3. klo 9.00. Haku tapahtuu sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Linkki julkaistaan haun alettua Lahden kaupungin kesätyösivulla, osoitteessa http://www.lahti.fi/suomi/kesatyo.

Kesätyön pituus on yksi kuukausi. Palkka kesätyöjaksolta on 800 euroa koululaisille ja 950 euroa opiskelijoille. Hakuaika päättyy torstaina 24.3. klo 15.00. Rekrytoinnin tuloksista ilmoitetaan kaikille hakijoille viimeistään 15.4.

Yhteistyöllä enemmän näkyvyyttä ja mahdollisuuksia alueen kesätyöllistäjille

Lahden kaupunki on mukana myös Kesällä Duuniin kampanjassa, jonka tavoitteena on lisätä tarjolla olevia kesätyöpaikkoja sekä helpottaa nuorten ja työnantajien kohtaamista. Kampanja starttaa huomenna 24.2. kauppakeskus Triossa pidettävillä Kesätyötreffeillä. Tilaisuudessa lanseerataan kesälläduuniin.fi –sivujen avoimien kesäduunien ilmoitustaulu. Tilaisuus pidetään klo 13–17.

Kesällä duuniin! -sivusto tarjoaa yrityksille ja nuorille kohtaamispaikan kesätöiden tarjoamiseen ja etsimiseen. Sivusto on avoin ja maksuton kaikille Päijät-Hämeen yrityksille ja nuorille. Palvelun tarjoavat Lahden Yrittäjät, Päijät-Hämeen Yrittäjät, TE-palvelut, Hämeen kauppakamari, Ladec, Ohjaamo Lahti, Päijät-Hämeen liitto, Mediatalo ESA, Lahden kaupunki ja Lahden nuorisopalvelut. 

Kesätyöseteli auttaa omatoimista hakijaa löytämään kesätyöpaikan vapailta markkinoilta

Kesätyösetelit tulevat jakoon toukokuun alussa ja ne jaetaan kahdessa erässä. Ensimmäinen jakotilaisuus pidetään Nuorisopalveluiden 8-salilla. Toinen jako pidetään nuorisotalo Vaijerissa Nastolassa.

Kesätyöseteli on tarkoitettu edistämään lahtelaisten vuosina 1999–2001 syntyneiden nuorten kesätyöllistymistä. Setelin tavoitteena on luoda kokonaan uusia kesätyöpaikkoja, eli kannustaa sellaisia yrityksiä työllistämään nuoria, joka eivät muuten pystyisi kesätyöntekijää palkkaamaan. Kesätyösetelin arvo on 250 euroa ja niitä jaetaan 250 kappaletta. Seteleitä saa 1 kpl/henkilö. Seteli tulee noutaa henkilökohtaisesti ja hakijan on todistettava henkilöllisyytensä.

 

Lisätietoja:
Sami Kuikka
Työllisyysasioiden päällikkö
LAHDEN KAUPUNKI,
Elinvoima-ja kilpailukykypalvelut
PL 202 (Harjukatu 31) 15101 Lahti
P. 050-398 5411
sami.kuikka@lahti.fi

 

 

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs