Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » GSK lahjoittaa päivän Espoon senioreille

GlaxoSmithKline Oy

GSK lahjoittaa päivän Espoon senioreille

Tiedote.
Julkaistu: 27.09.2012 klo 17:00
Julkaisija: GlaxoSmithKline Oy

GlaxoSmithKline (GSK) julkisti tänään 27. syyskuuta vapaaehtoishankkeensa Syystreffeillä Dipolissa ja haastoi samalla muut yritykset mukaan vapaaehtoistoimintaan. Syystreffit ovat Espoon kaupungin, Aalto yliopiston, Espoon yrittäjien ja Helsingin seudun kauppakamarin yhteinen tapahtuma.

GSK Suomi tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden vapaaehtoistyöhön työaikana Espoon kaupungin uudessa Elä ja asu –seniorikeskuksessa Kauklahdessa. Työntekijät voivat osallistua keskuksessa asuvien seniorien elämään lukemalla, pelaamalla pelejä, ulkoilemalla tai olla muuten vain seurana. Toimintaa voi järjestää myös isommalla tiimillä; keskuksen tilat taipuvat moneen aina karaokesta jumppaan.

GSK haluaa auttaa ihmisiä tekemään enemmän, voimaan paremmin ja elämään pidempään. Rokotteiden ja lääkkeiden lisäksi pääsemme tähän päämäärään olemalla läsnä paikallisessa yhteisössä.

”Haluamme tehdä enemmän kuin mitä yrityksiltä tavallisesti odotetaan. Vapaaehtoistoiminta on yksi tapa kantaa yhteiskuntavastuuta,” toteaa GSK Suomen toimitusjohtaja Dirk Hoheisel. ”Lisäksi on hyvä, että työntekijämme pääsevät kohtaamaan erilaisia ihmisiä ja tekemään projekteja yhdessä,” Hoheisel jatkaa.

GlaxoSmithKline antaa työntekijöilleen mahdollisuuden käyttää yhden työpäivän vuodessa vapaaehtoistyöhön osana yrityksen Orange Day-konseptia, joka jatkuu nyt neljättä vuotta. GSK haluaa Oranssin päivänsä avulla kannustaa työntekijöitä vapaaehtoistoimintaan.

Oranssi päivä edustaa yhtä osaa GSK:n laajasta yritysvastuukokonaisuudesta.

Liitetiedostot

GlaxoSmithKline on lääkealan edelläkävijä. Keskitymme alkuperäislääkkeiden, rokotteiden ja itsehoitolääkkeiden kehittämiseen, tuotantoon ja markkinointiin. Tärkeimmät terapia-alueemme ovat hengitystie-, infektio- ja syöpäsairaudet sekä rokotteet. Suomessa GSK:lla on n. 130 työntekijää ja toimipaikkamme sijaitsee Espoon Isossa Omenassa.
Lisätietoja GSK:sta www.gsk.fi.

Osoitelähteet: ePressi.com ja Terveystoimittajat ry:n osoitelistat

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs