Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » GSGroup vahvistaa asemaansa Pohjolassa ostamalla johtavan suomalaisen toimijan PPCT Finland Oy:n

PPCT Finland Oy

GSGroup vahvistaa asemaansa Pohjolassa ostamalla johtavan suomalaisen toimijan PPCT Finland Oy:n

Tiedote.
Julkaistu: 01.06.2016 klo 14:00
Julkaisija: PPCT Finland Oy

1.6.2016

Norjalainen teknologiayhtiö GSGroup ostaa 100% suomalaisen PPCT Finland Oy:n osakkeista ja vahvistaa asemaansa GPS-pohjaisten kalustonhallinta- ja paikannusjärjestelmien markkinoilla Pohjoismaissa.

PPCT tuli markkinoille liikkuvan kaluston seurantaan kehitetyillä ratkaisuilla vuonna 2006 ja on siitä lähtien kehittynyt ja kasvanut orgaanisesti. Yrityksellä on noin 20 hengen pääkonttori Tampereella ja myyntitoimistot Espoossa ja Turussa.  Suomessa yritys on saavuttanut markkinajohtajuuden liikkuvan kaluston hallintajärjestelmien ratkaisuissa palvelu- ja kuljetusalalla. PPCT:n liikevaihto oli vuonna 2015 4 miljoonaa euroa. GSGroup käyttää eri laskentaperusteita kuin PPCT, ja muunnettu liikevaihto tämän mukaisesti on noin 2,5 miljoonaa euroa, ja sen odotetaan olevan samalla tasolla myös vuonna 2016.

GSGroup rahoittaa kaupan omin varoin ja pankkilainalla, tarvetta oman pääoman lisäämiseen ei ole.

”Olemme käyneet keskusteluja PPCT:n perustajan ja omistajan Aarre Sillanpään kanssa viimeisen yhdeksän kuukauden ajan. Prosessi on ollut rakentava ja positiivinen. Olemme vakuuttuneet toiminnasta ja palvelusta, jota yritys tarjoaa. Aarre jatkaa toimitusjohtajana kaupan jälkeen. PPCT:llä on vakaa asiakaskunta ja merkittävä määrä isoja pitkäaikaisia asiakkuuksia. Kokonaisuudessaan GSGroup saa kaupassa yli 600 asiakkaan portfolion, joka antaa vahvan sysäyksen Suomen operaatioillemme. Kauppa vahvistaa johtavaa asemaamme Pohjoismaissa.” sanoo GSGroupin konsernijohtaja Espen Virik Ranvik,

”Olen ylpeä ja tyytyväinen matkasta, jonka olen PPCT:n kanssa kulkenut. Yhtiön toimintaa on rakennettu pala palalta. Olemme olleet menestyksekkäitä tuotteidemme ja palveluidemme kehittämisessä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Nyt PPCT toimii markkinajohtaja Suomessa. Osana GSGroup konsernia, ottaen huomioon laajennetun tuotevalikoiman ja aseman muissa Pohjoismaissa, olen vakuuttunut, että liiketoimintamme jatkaa kasvuaan.” sanoo Aarre Sillanpää, PPCT:n perustaja ja toimitusjohtaja.

Lisätietoa:                                                                                                                                                                                                 

Espen Virik Ranvik - Konserninjohtaja GSGroup –puh. +47 400 11 865 – email: espen.ranvik@gsgroup.no

Aarre Sillanpää – Toimitusjohtaja  PPCT Finland Oy – puh. +358-40-82030030 – email: aarre.sillanpaa@ppct.fi

 

GSGRoup:

Vuonna 1992 perustetun GSGRoup AS:n pääkonttori sijaitsee Sandefjordissa ja myyntitoimistot sijaitsevat Oslossa, Tukholmassa, Göteborgissa, Kööpenhaminassa, Riikassa, Vilnassa, Dortmundissa ja Helsingissä. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli NOK 147 miljoonaa ja EBITDA NOK 20 miljoonaa. Pääosakkeenomistaja on Atlantis Vest. GSGRoupin tuotevalikoimaan kuuluu; Smartday ja Handyman tilausjärjestelmiä työsuorite- ja palveluliiketoimintaan, GPS pohjainen kalustonhallintajärjestelmä, elektroninen ajopäiväkirja, ja Spotguard paikannus – ja jäljitysjärjestelmä. Monet GSGRoupin asiakkaista hyödyntävät toisiaan täydentäviä tuotteita ja palveluita.

Press release also published in English and Norwegian.

Liitetiedostot

 
 
Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaiset ratkaisut, jotka sisältävät kaiken aina ajoneuvojen laiteasennuksista sekä paikannus- ja raportointipalveluista liiketoiminnan konsultointiin. Palvelemme satoja eri toimialojen yrityksiä 27 asiantuntijan voimin.
 
Yrityksellemme on myönnetty korkein AAA-luottoluokitus. Ainoa alansa toimija, joka käyttää ja noudattaa ISO 9001:2008 mukaista laatujärjestelmää. 
 
aaa-logo-2016-fi
 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs