Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Goforen toimitusjohtajan katsaus Periscopessa LIVE-lähetyksenä

Gofore Oy

Goforen toimitusjohtajan katsaus Periscopessa LIVE-lähetyksenä

Tiedote.
Julkaistu: 14.01.2016 klo 06:30
Julkaisija: Gofore Oy

Ohjelmisto- ja konsultointiyhtiö Gofore jakaa tänään torstaina kello 9 toimitusjohtajan (Timur Kärki, Vuoden Tivi-vaikuttaja 2015) katsauksen LIVE-lähetyksenä Periscope-sovelluksen kautta. 

Tj-katsauksessa käsitellään yrityksen sisäisiä asioita kuten yrityksen missiota, visiota, talousasioita, yrityksen kehityskohteita ja henkilöstöetuja. Katsaus pidetään vuorokerroin Tampereella ja Helsingissä, jolloin toinen toimisto seuraa katsausta videoyhteyden välityksellä. 

Periscope-lähetystä voi seurata myös Twitterin välityksellä klo 9 alkaen. Linkki live-lähetykseen tulee Goforen Twitter-tilille lähetyksen alkaessa, https://twitter.com/GoforeOy (Gofore Twitterissä ja Periscopessa: @GoforeOy). 

Miksi Periscope-lähetys?

  • Halu kokeilla, miten Periscope toimii yritysviestinnässä.
  • Halu tuoda esille Goforen avointa ja läpinäkyvää johtamismallia.
  • Jos lähetys herättää kiinnostusta, tj-katsauksien Periscope-lähetyksiä jatketaan.

Asiakkaisiin liittyviä luottamuksellisia asioita ei sisällytetä lähetykseen, mutta omat sisäiset asiat pidetään sellaisenaan mukana. 


Lisätietoja:

Gofore Oy
Riikka Peltonen
Markkinointi ja viestintä
050 486 8600
riikka.peltonen@gofore.com

Gofore Oy on it-johdon konsultoinnin ja tietojärjestelmien kehittämisen asiantuntijayritys. Missiomme on muuttaa maailma paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Autamme asiakkaitamme kehittämään tietojärjestelmiään palvelulähtöisesti ja ketterästi pala palalta, arkkitehtuurilla ohjaten. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi sosiaali- ja terveysministeriö, Opetushallitus, Liikennevirasto, Verohallinto, Fonecta ja Alma Media. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys, aito vuorovaikutus sekä jatkuva, kannattava kasvu. Goforelaisia on Helsingissä ja Tampereella n. 140 ja tavoittelemme tänä vuonna n. 12,5 miljoonan euron liikevaihtoa. Gofore saavutti 3. sijan Suomen parhaat työpaikat 2015 -tutkimuksessa ja 26. sijan Euroopan parhaat työpaikat 2015 -tutkimuksessa. Yritys on perustettu vuonna 2001. www.gofore.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs