Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Gofore Oy:n henkilömäärä ylitti sadan

Gofore Oy

Gofore Oy:n henkilömäärä ylitti sadan

Tiedote.
Julkaistu: 05.01.2015 klo 09:30
Julkaisija: Gofore Oy

5.1.2015 Goforen henkilökunnan määrä ylittää ensimmäistä kertaa sadan. Vuonna 2014 Gofore Oy palkkasi 38 uutta työntekijää, ja tänä vuonna yhtiö pyrkii palkkaamaan noin 50 uutta työntekijää Tampereen ja Helsingin toimistoihinsa.

Gofore on sähköisten palveluiden arkkitehtuuri- ja rakennustoimisto. Yhtiö toimii digimurroksen ytimessä ja on mukana muodostamassa tulevan hyvinvointiyhteiskunnan rakenteita – pelastamassa Suomea tietotekniikan keinoin. Digitalisaatio etenee tällä hetkellä voimakkaasti kaikilla elämänaloilla ja Gofore on asiakkaittensa tukena tässä muutoksessa.

Yhtiön kasvu ja liiketaloudellinen menestys ovat seurausta pitkäjänteisestä työstä asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden eteen. Yhtiö on onnistuneesti suunnannut palveluitansa ja osaamistansa kohden kansallisia kipupisteitä, parantaen organisaatioiden tuottavuutta sähköisiä palveluita kehittämällä.

Alla olevassa kaaviossa kuvataan tärkeimpien tunnuslukujen osalta Gofore Oy:n viimeiset kymmenen vuotta, lisättynä vuoden 2015 tavoitteilla. Gofore Oy on jatkanut voimakkaan kasvun uralla tämän koko tarkastelujakson. Joka vuosi liikevaihto on kasvanut kannattavasti. Vuonna 2015 yhtiö tavoittelee yli 13 miljoonan euron liikevaihtoa ja siten noin 50 % kasvua. Yhtiön kasvu on ollut aina orgaanista.

Lisätietoja: 

Timur Kärki
toimitusjohtaja
040 828 5886
timur.karki@gofore.com

http://gofore.com/
Minulla on unelma
Suomen paras työpaikkani
Disruptio innovaatioalustana

 

Gofore Oy:n kasvu 

Liitetiedostot

Gofore Oy on tietoyhteiskunnan sähköisten palvelujen arkkitehtuuri- ja rakennustoimisto. Autamme asiakkaitamme kehittämään tietojärjestelmiään palvelulähtöisesti ja ketterästi pala palalta, arkkitehtuurilla ohjaten. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi sosiaali- ja terveysministeriö, Opetushallitus, Liikennevirasto ja Fonecta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys, aito vuorovaikutus sekä jatkuva, kannattava kasvu. Goforelaisia on Helsingissä ja Tampereella yhteensä 100 ja liikevaihtomme on noin 9 miljoonaa euroa. Yritys on perustettu vuonna 2001. www.gofore.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs