Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » GAP –ohjelma: Potentiaali piilee mobiiliratkaisuissa

MPS Prewise

GAP –ohjelma: Potentiaali piilee mobiiliratkaisuissa

Tiedote.
Julkaistu: 20.09.2013 klo 12:05
Julkaisija: MPS Prewise

GAP-projekti on edennyt tutkimusvaiheeseen

Prewise on yksi 15:stä suomalaisyrityksestä, joka on mukana Tekesin koordinoimassa ja rahoittamassa Global Access Program –ohjelmassa. Viisi University of Californian MBA –opiskelijaa tekee yhteistyönä lopputyönsä tutkimalla Prewisen mobiilioppimisen kehittämismahdollisuuksia ja uusia markkinoita. Opiskelijoista kaksi, Joanne Rosario ja Nick Theriault,  suorittavat parhaillaan Helsingissä lopputyöntutkimusosuutta haastattelemalla Prewisen henkilöstöä, nykyisiä asiakkaita sekä kilpailijoita. Kaiken kaikkiaan haastatteluja tehdään noin sata, osa Suomessa ja osa Yhdysvalloissa.

Aikuisopiskelijaryhmän työtaustat vaihtelevat rahoituksesta ja liiketoiminnan kehittämisestä verkko-oppimiseen ja markkinointiin. Yksityiskohtaisen tutkimussuunnitelman laatimisen jälkeen viisikon tavoite on luoda Prewiselle liiketoimintasuunnitelma ja markkinointistrategia, ja siten tarjota vetoapua kansainvälisille markkinoille.

Rosario ja Therault kertoivat verkko-opiskelun olevan Yhdysvalloissa yleistä yritystasolla, mutta toisaalta verkkotyökalujen koko potentiaalia ei ole osattu vielä hyödyntää. Mobiilioppiminen ja mobiilityökalut sen sijaan ovat lapsenkengissä. Tilanne on siis hyvin samankaltainen kuin Suomen markkinoillakin. Hyvin kunnianhimoisen lopputyön valmistuessa joulukuussa selviää, millaisia mobiiliratkaisuja asiakkaat toivovat, ja miten ne viedään markkinoille.

Lisätietoja:

Timo Raaska, toimitusjohtaja, Prewise Oy
puh. +358 10 286 3000

 

Prewise lyhyesti

Prewise on osaamisen kehittämisen ja muutoksen jalkauttamisen asiantuntijayritys. Prewise suunnittelee ja toteuttaa verkkoratkaisuja liiketoiminnan muutosten läpiviemiseen, myynnin ja asiakkuuden tukeen sekä osaamisen kehittämiseen digitaalisissa kanavissa. Prewise on b to b -verkkokoulutusalan markkinajohtaja Suomessa ja työllistää noin 70 asiantuntijaa. Ryhmän pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Muut toimipisteet ovat Ruotsissa, Liettuassa, Kiinassa ja Thaimaassa. Prewise on osa MPS-Yhtiöitä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs