Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Gainer nousi kärkikymmenikköön Suomen parhaiden yritysten joukossa

Gainer Oy

Gainer nousi kärkikymmenikköön Suomen parhaiden yritysten joukossa

Tiedote.
Julkaistu: 15.02.2016 klo 08:30
Julkaisija: Gainer Oy

 

Digiteletoimisto Gainer on osallistunut Great Place to Work -tutkimukseen yhdeksän kertaa ja sijoittunut jokaisella kerralla Suomen parhaiden työpaikkojen listalle. Tänä vuonna Gainer nousi listasijalle yhdeksän keskisuurten yritysten sarjassa. 

― Gainer on pitkäjänteillä kehitystyöllä rakentanut organisaatiostaan yhden Suomen parhaista työpaikoista. Pitkäjänteinen kehitystyö kantaa hedelmää, sillä Gainer on jo vuodesta 2007 sijoittunut Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon. Gainer on onnistunut vuosi vuodelta parantamaan sijoitustaan Suomen parhaiden työpaikkojen listalla, mistä kertoo myös 2016 vuoden listasijoitus. Gainerin toimintatapoja kuvaa luottamukseen perustuva kulttuuri, jossa gainerilaiset ovat arvojohdettuja ja heidän johtamiskäytännöissä näkyy halu innostaa työntekijät antamaan parhaansa yhteisen tavoitteen eteen. Olemme ylpeitä siitä, että Gainer on edelläkävijä edustamaltaan alalta parhaiden työpaikkojen joukossa, kuvailee Great Place to Work® Institute Finlandin konsultti Kristiina Borg.

Gainerin toimitusjohtaja Mikko Laakson mukaan menestyksen taustalla on avoin kommunikaatio ylläpidettäessä ja kehitettäessä työyhteisöä, joka voi hyvin ja tekee hyvää tulosta.

― Gainerin organisaatio on matala ja työtä tehdään kaikki yhdessä. Esimiehissämme ja heidän toiminnassaan korostuu selkeästi yksi piirre: he ovat aidosti kiinnostuneita työntekijöistämme ja haluavat valmentaa heitä paremmiksi. Se vaikuttaa työyhteisön ilmapiiriin ja koko tunnelmaan – millainen fiilis työpaikalla on, olenko tervetullut tänne.

Gainerilla uskotaankin, että tähän tarvitaan selkä yhteinen päämäärä, usko siihen, että voidaan jatkossakin tarjota alan parhaat ihmiset ja palvelut asiakkaille, ja yhden Suomen parhaista työntekijöistä työntekijöille.

Great Place to Work® Institute Finland on listannut Suomen 50 parasta työpaikkaa jo 14 vuoden ajan. Tuloksia laskettaessa työntekijöille lähetetyn Trust Index -henkilöstökyselyn painoarvo on kaksi kolmasosaa ja yrityksen johtamiskäytänteitä ja toimintatapoja selvittävän Culture Audit© -kyselyn yksi kolmasosa. Gainerin avoimissa kommenteissa työntekijät kertoivat arvostavansa ennen kaikkea työpaikan hyvää yhteishenkeä, tasa-arvoa ja joustavuutta. Yrityksen johto sai myös vahvan viestin siitä, kuinka suuri merkitys kiittämisellä työelämässä on.

Lisätietoja:

Mikko Laakso                                                          
Toimitusjohtaja
mikko.laakso@gainer.fi
040 548 9511

Anna Yli-Savola
Markkinointijohtaja
anna.yli-savola@gainer.fi
050 539 5009

 

Liitetiedostot

Lisätietoa Gainerista

www.gainer.fi

Gainer on 30 vuotta toiminut suomalainen, vakavarainen perheyritys, joka työllistää yli sata työntekijää Helsingin ja Lahden toimipisteissään. Palveluihimme kuuluvat myynnin ja markkinoinnin digitaaliset palvelut ja telemarkkinointi kattaen palvelut aina kohderyhmänsuunnittelusta myynnin jälkihoitoon.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs