Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » G4S Suomi tukee nuorten elämäntaitojen kehittämistä

G4S

G4S Suomi tukee nuorten elämäntaitojen kehittämistä

Tiedote.
Julkaistu: 18.12.2014 klo 08:30
Julkaisija: G4S

G4S Suomi teki joululahjoituksen Suomen lasten ja nuorten säätiön Myrsky-hankkeelle.

Myrsky-toiminta tarjoaa nuorille innostavia yhdessä tekemisen kokemuksia taiteen keinoin ja auttaa heitä vahvistamaan omaa identiteettiään ja löytämään tiensä koulutukseen ja työelämään.

– Halusimme kohdentaa tukemme kotimaiseen hyväntekeväisyyshankkeeseen, jonka avunsaajina ovat lapset tai nuoret. Valitsimme yhteistyön Suomen lasten ja nuorten säätiön kanssa, koska heidän Myrsky-hankkeensa on erinomainen tapa tukea nuoria, G4S Suomen tiedottaja Jonna Häkkilä kertoo.

Erityistä tukea tarvitsevat nuoret voivat olla syrjäytymisvaarassa ja heidän kannustamisensa on tärkeää koko yhteiskunnan kannalta.

– Koemme, että tukemalla nuoria löytämään oman paikkansa yhteiskunnassa olemme mukana ennaltaehkäisemässä syrjäytymistä, jonka vaikutukset voivat olla vakavia ja pitkäaikaisia. Aihe on meitä lähellä, koska syrjäytyneiden nuorten ja aikuistenkin paha olo purkautuu usein väkivallan- ja vahingontekoina, joita omat työntekijämme puolestaan kohtaavat vartioimistehtävissään, Häkkilä kiteyttää.

Myrsky-hankkeessa 12–29 -vuotiaat nuoret pääsevät itse tekemään taidetta omista lähtökohdistaan käsin taiteen ammattilaisten ohjaamina. Mukana ovat kaikki taiteenalat teatterista sarjakuvan kautta sirkukseen ja elokuvaan. Myrskyn tavoite on tarjota nuorille mahdollisuus etsiä taiteen avulla omaa identiteettiään, kasvattaa itseluottamustaan ja saada syviä yhteisöllisyyden kokemuksia.

– Olemme iloisia ja kiitollisia siitä, että G4S haluaa olla kanssamme ratkaisemassa nuorten ongelmia jo ennen niiden syntymistä. Saamamme lahjoituksen käytämme lyhentämättömänä toimintaan nuorten parissa, kertoo Suomen lasten ja nuorten säätiön yritysyhteistyöstä vastaava Antti Järventaus.

 

Lisätietoja:

G4S Suomi, tiedottaja Jonna Häkkilä, puh. 020 428 2405, jonna.hakkila@fi.g4s.com

Suomen lasten ja nuorten säätiö, yritysyhteistyön ja varainhankinnan päällikkö Antti Järventaus, puh. 050 364 6410, antti.jarventaus@nuori.fi

 

 

G4S on maailman johtava turvallisuusratkaisuja tarjoava konserni. Se on erikoistunut ulkoistettuihin liiketoimintaprosesseihin aloilla, joilla turvallisuusriskejä pidetään strategisena uhkana. G4S on suurin Lontoon pörssissä noteerattu työnantaja ja on listattu myös Kööpenhaminan pörssissä. Toimintaa on yli 120 maassa yli 618 000 työntekijän voimin. Suomessa G4S tuottaa maan monipuolisimmat turvallisuuden ja rahahuollon palvelut yksityisen ja julkisen sektorin sekä kotitalouksien tarpeisiin lähes 2000 työntekijän voimin.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs